Tientallen ondernemers lieten ons vorige week via de mail weten waarom zij het boek 'Offertes schrijven die scoren', waarvan wij 5 exemplaren weggeven, zouden moeten krijgen. Lees de reacties van de winnaars. Namens de redactie van De Zaak: allemaal gefeliciteerd!

1. Tamara Winnubst-Elias. Bedrijf:  Schildersbedrijf Winnubst BV uit Wassenaar
“Mijn man is vorige week 40 jaar oud geworden. Genoeg reden om in aanmerking te komen voor zo’n leuk boek natuurlijk! Daarnaast wordt ons bedrijf volgende week vereerd met de titel ‘Bij koninklijke beschikking Hofleverancier’. Hier zijn we erg trots op, maar het schept wellicht ook verwachtingen die mijn man in een goede offerte moet waarmaken. We moeten elke dag blijven leren.”

2. Marnix van de Vijver. Bedrijf:  Imagination Lab uit Breda
“Ik wil graag hét boek winnen, want een afspraak maken en bij de klant aan tafel komen is geen probleem, alleen het inkoppen is een vak apart. Dit wil ik zóóóó graag beter doen.”

3. Jan Kraaijeveld. Bedrijf: Slimstock uit Deventer
 “Het boek Offertes schrijven die scoren zou ik goed kunnen gebruiken. Het nut ervan is duidelijk, alleen de praktische invulling mis ik in mijn dagelijkse werk. Daarnaast wil graag collega’s ervan overtuigen dat onze standaard niet goed genoeg is!”

4. Merryn Jongkees. Bedrijf: Seaynmedical uit Voorschoten
 “Voor zzp’ers die zich in de vertaalwereld staande moeten houden tegen de grote internationale vertaalbureaus die in een race naar de tarievenbodem zitten, zijn goede tips voor offertes die je lokale meerwaarde duidelijk maken goud waard!”

5. Mickey Vlietstra. Bedrijf: DCS Koeriers B.V. uit Wolvega
 “Waarschijnlijk ben ik een man van te weinig woorden…”

 


Niet in de prijzen gevallen, en u wilt u het boek ‘Offertes schrijven die scoren’ van Mariët Hermans toch hebben? Bestel het dan bij bol.com »

Lees ook:
Zo bereidt u een acquisitiegesprek voor »
 

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Lees ook…