Bedrijfsvoering Canva - Serious businessman taking notes and working on project.jpg
28 sep 2020

Tijdelijk uitstel van betaling belastingen (regeling corona)

De tijdelijke uitstelregeling van het betalen van belastingen geldt voor ondernemers die door de coronacrisis in financiële problemen zijn gekomen. De terugbetaling van de opgebouwde belastingschuld gaat in op 1 januari 2021 en wordt gespreid over 24 maanden.
Corona updates Website de Zaak afbeeldingen (9).png
22 sep 2020

CORONA SCAN: Kom jij in aanmerking voor het Noodfonds 3.0?

Het steunpakket 3.0 voor ondernemers is bekend. Maar wat verandert er precies? En kom jij (nog) in aanmerking voor extra financiële steun?
Corona updates scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash.jpg
17 jul 2020

Hoe veranderen studies in de corona tijd?

Het coronavirus heeft de maatschappelijke en zakelijke wereld op zijn kop gezet. Niet alleen omdat veel bedrijven zich genoodzaakt zagen de medewerkers thuis te laten werken. Ook omdat het er wat betreft scholing en cursussen ineens heel anders uitzag.
Samen sterker Knuffelscherm hoofdfoto.png
16 jun 2020

“Alleen samen konden we dit waarmaken”

Een architect van bureau FARO deelde via LinkedIn een schetsidee om elkaar coronaveilig te kunnen omhelzen. Stas ophangsystemen reageerde meteen met raad en daad. Door te durven vertrouwen maakten ze samen in korte tijd het knuffelscherm werkelijkheid.
Corona updates DSC_76061.jpg
25 mrt 2020

Slager in tijden van corona: van horeca naar online

Is jouw bedrijf ook geraakt door de gevolgen van het coronavirus? Slager Paul van der Holst zag zijn inkomsten uit de horeca kelderen, maar kon onverwachts bouwen op zijn webshop. De uitbraak van corona vergt veel aanpassingsvermogen van bedrijven, maar heeft ook positieve effecten. Als ondernemer word je namelijk gedwongen om creatief om te gaan met de belemmeringen als ‘social distancing’. Velen kiezen er bijvoorbeeld voor om hun zaak online voort te zetten.
Bedrijfsvoering Add a heading (34).png
20 mrt 2020

Coronavirus: Noodpakket voor Ondernemers

Ondernemend Nederland wordt getroffen door de coronacrisis. Maar “We laten u niet in de steek”, beloofde Rutte. En daarom wordt de geldkraan rigoureus opengedraaid en komt de overheid met een nieuw steunpakket voor ondernemers. Een pakket met soepele voorwaarden, een pakket waardoor personeel en zelfstandigen zoveel mogelijk hun werk behouden. Maar wat zit er precies in dit pakket en aan welke voorwaarden moet jij voldoen om hier aanspraak op te doen? Wij zetten de verschillende regelingen kort onder elkaar.
Corona updates _t20_mRv2nv.jpg
16 mrt 2020

Ondernemersvragen over corona?

Is jouw bedrijf ook getroffen door de coronacrisis? Of heb je vragen over het coronavirus? Waar kun je dan terecht als ondernemer en werkgever? Bekijk hier een handig overzicht.
Ondernemend Nederland wordt hard getroffen door het coronavirus. Hoe voorkom je financiële problemen als gevold van de coronacrisis? En welke maatregelen in het steunpakket zijn voor jou van toepassing? Je leest het hier.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming