Vergelijk de beste factoring partijen

Ontvang gratis tot 4 vrijblijvende offertes & vergelijk.

Factoring MKB

30 juni 2020 in FACTORING

Factoring biedt op veel gebieden voordelen. Het neemt je als werkgever veel werk uit handen. Daarnaast kan jouw bedrijf snel groeien doordat je liquide middelen vergroot worden.

Vergelijk de beste factoring partijen en ontvang binnen 24 uur je geld

MKB factoring: Groeien in het MKB door factoring!

Nu klinkt factoring misschien als iets wat typisch is voor grote maatschappijen. Niets is minder waar, ook MKB’ers kunnen goed gebruik maken van factoringen. Sterker nog, de midden- en kleinbedrijfstak kan juist veel halen uit factoring!


Denk maar aan dat je met een klein bedrijf juist heel erg afhankelijk kan zijn van dat je facturen op tijd betaald worden. Deze facturen zijn namelijk het middel om jouw bedrijf in stand te houden of zelfs verder te laten groeien. Grote bedrijven willen vaak groeien, maar zijn minder afhankelijk van uitstaande facturen als MKB’er. Dit is dus al een reden waarom factoring juist heel geschikt is voor MKB’ers. Daarnaast wil je als ondernemer natuurlijk richten op de leuke zaken van jouw bedrijf. Daarvoor ben je tenslotte jouw bedrijf begonnen, toch?


Factoring zorgt er ook voor dat je zich meer kan richten op de taken waar je goed in bent en die je bovendien leuk vindt. Maar zijn alle vormen van factoring dan geschikt voor je? Niet helemaal, er zijn verschillende vormen van factoring, American Factoring en traditionele factoring. Kleinere bedrijven zijn vaak voordelig uit met de vorm van factoring die American Factoring wordt genoemd. Bij American Factoring kom je snel in aanmerking bij een maatschappij, is er geen sprake van langdurige contracten en krijgt je het volledige factuurbedrag overgemaakt. Daarnaast is er geen minimumomzet nodig. Dit is dus ideaal voor wat kleinere bedrijven en MKB’ers!

MKB factoring: Welke factoringmaatschappij past bij ons?

Maar welke maatschappij past dan het beste bij je als MKB’er? Het is niet gemakkelijk om dit zelf uit te zoeken. Allereerst moet je weten wat je precies met jouw bedrijf wil bereiken aan de hand van factoring. Dit is iets wat je echt zelf moet doen. Echter, dan ben je er nog niet. Er zijn talloze factoringmaatschappijen die allemaal net iets anders aanbieden. De maatschappijen verschillen niet alleen in aanbod en service, ook de prijs komt niet altijd helemaal overeen. Dit is dus een hoop werk om zelf uit te zoeken.

MKB factoring: Vergelijken is erg belangrijk tarieven en voorwaarden variëren sterk!

Om hier meer over te weten te komen is het verstandig om verschillende factormaatschappijen met elkaar te vergelijken. Hierdoor krijg je een goed overzicht van de verschillende factormaatschappijen en de voordelen daarvan. Daarnaast kan je zo goed vergelijken welke factormaatschappij nu echt geschikt is voor je als MKB-er.

Vergelijk de beste factoring partijen

Ontvang gratis tot 4 vrijblijvende offertes & vergelijk.

Je wensen

Je gegevens

Ontvang offertes

Binnen 24 uur reactie

Gespecialiseerd in zzp & mkb

Zorgvuldig uitgekozen partners

Binnen 24 uur je facturen betaald

Voorkom liquiditeitsproblemen

''Toegankelijk doelmatig bedrijf met ondersteunend faciliterend karakter op zakelijk gebied voor de ZZP-er. Ik ben content!''

We gaan zorgvuldig met de gegevens om. Bij verzenden ga je akkoord met het privacy statement

Clamar management, zorg & ICT

100% vrijblijvend | Al 964 x aangevraagd

LEES OOK...

FINANCIERING

FINANCIERING

FINANCIERING

FINANCIERING