Vergelijk de beste factoring partijen

Ontvang gratis & vrijblijvend tot 4 offertes

Binnen 24 uur reactie

Gespecialiseerd in zzp & mkb

Zorgvuldig uitgekozen partners

Binnen 24 uur je facturen betaald

Voorkom liquiditeitsproblemen

''Toegankelijk doelmatig bedrijf met ondersteunend faciliterend karakter op zakelijk gebied voor de ZZP-er. Ik ben content!''

We gaan zorgvuldig met de gegevens om. Bij verzenden ga je akkoord met het privacy statement

Clamar management, zorg & ICT

100% vrijblijvend | Al 964 x aangevraagd

Factoring ZZP

20 juni 2020 in FACTORING

Factoring is misschien niet het eerste wat je zult associëren met zzp’ers. Echter, voor zowel hele grote bedrijven als kleine zzp bedrijfjes biedt factoring veel voordelen.

Vergelijk de beste factoring partijen en ontvang binnen 24 uur je geld

Rust als zzp’er door de zekerheid van factoring!

Factormaatschappijen bevoorschotten jouw facturen. Je geniet meteen van een percentage van jouw factuur zodat jouw bedrijf snel kan groeien. Dit scheelt je dus een hoop tijd omdat je niet hoeft te wachten op de betaling van facturen.

Juist voor zzp’ers is het op tijd betaald krijgen erg belangrijk!

Juist voor zzp’ers kan dit dus een groot voordeel zijn! Waarom, hoor ik je vragen. Denk bijvoorbeeld aan een enorm groot bedrijf. Ja, zij zijn gebaat bij factoring omdat zij zo sneller zullen groeien, echter, zij zijn niet volledig afhankelijk van openstaande facturen. Vaak worden deze vooral gebruikt om verder te groeien of te investeren. Voor kleine bedrijfjes is het vaak zo dat zij wel, in grote mate, afhankelijk zijn van openstaande facturen. Juist daarom is factoring voor kleine bedrijfjes geschikt. Het helpt zzp’ers om verder te kunnen, ondanks nog openstaande facturen.


Voor zzp’ers is het vooral voordelig om voor American Factoring te kiezen. Dit brengt voordelen met zich mee zoals dat je snel en makkelijk in aanmerking komt voor American Factoring. Daarnaast is er geen sprake van langdurige contracten en en heb je geen minimumomzet nodig. Dit is wel het geval bij andere vormen van factoring. Als laatst krijg je bij American Factoring het volledig factuurbedrag overgemaakt.


Maar welke maatschappij past dan nu precies bij jou als zzp’er? We begrijpen maar al te goed dat de keuze voor een factormaatschappij niet altijd even makkelijk is. Sterker nog, het vraagt om behoorlijk wat kennis van de factoring markt om een goede keus te kunnen maken. Wat je zelf kunt doen is het op een rij zetten van wat je precies verwacht van een factoringmaatschappij, en wat je denkt dat factoring kan betekenen in jouw bedrijf. Daarna kan je op zoek naar factoringmaatschappijen die hieraan voldoen. Dit klinkt makkelijker dan het is. Het is niet altijd makkelijk om uit te vinden welke factoringmaatschappij nu het voordeligst is voor jouw bedrijf. Om dit overzichtelijk te houden is het aan te raden om verschillende factormaatschappijen met elkaar te vergelijken. Hierdoor krijg je een goed overzicht van de voor- en nadelen van de verschillende factormaatschappijen. Zo wordt het voor je als zzp’er overzichtelijk om een maatschappij te kiezen die bij jouw visie past.


Kortom, een ding is duidelijk, factoring is zeker nuttig voor je als zzp’er, met name American Factoring zal je veel kunnen bieden. Echter, een factoringmaatschappij kiezen is nog niet zo makkelijk als het klinkt. Daarom wordt je aangeraden om factoringmaatschappijen met elkaar te vergelijken zodat je een goed beeld krijgt van welke maatschappij bij jouw visie past.


Een goede relatie met je klant is erg belangrijk maar als je toch over wil gaan tot incassomaatregelen is het verstandig om daar niet te lang mee te wachten. Bekijk dan alles over een incassobureau inschakelen.

Vergelijk de beste factoring partijen en ontvang binnen 24 uur je geld

LEES OOK...

FINANCIERING

FINANCIERING

FINANCIERING

FINANCIERING