Vind de beste boekhouder uit je buurt

Gratis & vrijblijvend via MijnZaak

Boekhouder

2 juli 2020
Richt je tijd op je core business. Geef je administratieve taken uit handen aan een boekhouder.
Boekhouder

Vind de beste boekhouder uit je buurt

Besparen op je boekhouding?
Vergelijk vrijblijvend de beste boekhouders!

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf uit te voeren. Maar niets is minder waar! Een goede boekhouder bespaart je tijd (je richt zich weer op jouw core business) en weet precies van welke financiële voordelen je kan profiteren. Bij Mijn Zaak ontvang je binnen 1 werkdag gratis en vrijblijvend offertes van boekhouders passend bij jouw situatie. We proberen altijd een boekhouder te matchen op maximaal 15 minuten afstand van je. Gemiddeld besparen onze klanten tot maar liefst 50% op boekhouding ten opzichte van de voorgaande boekhoudingsituatie!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Ondernemers die vergelijken via Mijn besparen gemiddeld 50% op de boekhouding! Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder ben je te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan je als ondernemer kan profiteren. Dat scheelt je een hoop frustratie, tijd en geld!

De 6 meeste gestelde vragen over boekhouders

(klik & lees direct het antwoord)

Misschien bent u goed in boekhouden en is uw administratie overzichtelijk, het kost nog steeds veel tijd om het zelf te doen. Al deze tijd gaat ten koste van uw core business. Een boekhouder is een specialist op financieel en fiscaal gebied en neemt administratieve taken uit handen. Een waardevolle investering, want een boekhouder levert u veelal geld op: hij of zij is op de hoogte van de laatste belastingwetgeving en weet alles over de voor u mogelijke financiële voordelen!

Daarnaast levert het in de arm nemen van een boekhouder voordelen op met betrekking tot de Belastingdienst. U kunt ervan uit gaan dat de kans op controle door de Belastingdienst kleiner is wanneer u uw administratie uitbesteedt aan een boekhouder.

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder waardevol! Uw toch al beperkte tijd kunt u aan uw core business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor ondernemers!

De tarieven voor boekhouders kunnen behoorlijk uiteen lopen. De gemiddelde uurtarieven liggen tussen de € 40,- en € 70,-. Let wel op: een lager uurtarief betekent niet altijd de goedkoopste optie. Een duurdere, maar efficiënter werkende boekhouder kan u uiteindelijk toch minder kosten. Bij De Zaak letten we uiteraard op beide aspecten. Vervolgens matcht ons slimme algoritme u met de beste boekhouder voor uw situatie!

Er zijn vele boekhouders te vinden via het internet. Maar hoe vindt u de meest bekwame persoon? Bij De Zaak hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Al onze boekhouders zijn door ons persoonlijk gescreend en volledig betrouwbaar bevonden. U ontvangt van ons maximaal 4 kwalitatieve offertes. Let bij het maken van uw keuze op de volgende zaken:

– Denk ook een na over een lokale boekhouder, in plaats van een groot kantoor. Dit heeft belangrijke voordelen, namelijk: persoonlijk contact, kortelijnen en snel antwoord op uw vragen.
– Let op de tarieven en hoe deze zijn in vergelijking met directe concurrenten.
– Initiatief van de boekhouder: informeert hij/zij u proactief over eventuele starter- en belastingvoordelen?
– Hoe zit het met de persoonlijke klik? U wilt prettig kunnen overleggen met de boekhouder.

Het vinden van een betrouwbare boekhouder die goed bij u past, is van groot belang voor u en voor uw zaak. Het is daarom belangrijk om een weloverwogen keuze te maken, kies niet voor de eerste de beste boekhouder. Ga daarom na het ontvangen van de offerte gerust langs het kantoor om de boekhouder persoonlijk te spreken en vergelijk vooral de verschillende werkwijzen.

Helemaal niets. Het aanvragen van offertes bij verschillende boekhouders is bij ons altijd gratis.

Nee. Het aanvragen van een boekhouder offerte via De Zaak is geheel vrijblijvend. U bent tot niets verplicht.

Online boekhouders vergelijken loont

Door verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken, bespaar je flink op tijd en kosten. Het zelf op zoek gaan naar informatie over verschillende aanbieders kost heel wat tijd. Daarnaast is het na een lange zoektocht vaak nog niet overzichtelijk. Daarom maken wij een selectie voor je met geschikte boekhouders. Wel zo makkelijk!

Lees ook:

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google

Lees ook…

Boekhouder
Kosten boekhouder
Verschil boekhouder accountant
Wat doet een boekhouder?

Lees ook…