Bereken de revisierente voor uw lijfrente
Reken uit hoeveel revisierente u moet betalen voor uw lijfrenteverzekering met dit programma van de Belastingdienst.

Naar de rekenhulp revisierente »

Revisierente
Heeft u in 2009 uw lijfrenteverzekering afgekocht, het tegoed op uw lijfrentespaarrekening in één keer opgenomen, of voldeed uw lijfrenteverzekering of lijfrentespaarrekening niet meer aan de fiscale voorwaarden? Hebt u daarvoor in de afgelopen jaren bedragen afgetrokken?

Dan hebt u (achteraf gezien) te weinig belasting betaald. Om dit te compenseren, betaalt u revisierente (niet aftrekbaar).


Terug naar 7 handige berekenaars van de Belastingdienst »

Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.
.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.
Lees ook…
Staat duurzaamheid hoog op de agenda en investeer je in duurzame energie of ben je dit van plan? Dan is het belangrijk om alles te weten over de…
Met de huidige rentetarieven is sparen steeds minder aantrekkelijk. Dan maar je geld in een oude sok bewaren? Niet slim. Beleggen is het nieuwe sparen….
MijnZaak biedt ondernemers een platform voor al hun juridische documenten, exclusieve ondernemers kortingen en… onbeperkt eerstelijns advies. Wij…