Dankzij crowdfunding kunt u kapitaal voor uw onderneming ophalen als u niet bij een bank of andere financier terecht kunt. Vele kleine bijdragen maken een grote financiering uiteindelijk toch mogelijk. U leest er alles over in onze nieuwe themapocket Crowdfunding.

Crowdfunding: geen krediet, toch kapitaal
Ondernemen anno 2012: u heeft een succesvolle webwinkel én een fysieke winkel. Die laatste wilt u graag verhuizen. Dat is nogal een investering en de banken geven nul op het rekest. Geen krediet! Dus wat nu?

Crowdfunding kan dan een manier zijn om alsnog kapitaal op te halen voor uw onderneming. Dankzij de vele kleine bijdragen is een grote financiering uiteindelijk tóch mogelijk.

Themapocket Crowdfunding
Deze manier van financieren wordt uitgebreid behandeld in onze nieuwe themapocket Crowdfunding. Hierin leest u hoe u, stap voor stap en met heel veel tips en trucs, een crowdfundingcampagne opzet.

Lees wat de succesfactoren zijn en hoe u bepaalde valkuilen kunt vermijden. De belangrijkste les: crowdfunding is hard werken, maar als u de zaken goed aanpakt haalt u méér binnen dan voldoende kapitaal. U heeft er direct een schare ambassadeurs en een trouwe klantenkring bij!

Uit de themapocket: een voorbeeld van crowdfunding
Wijnhandelaar Petra de Boevere (meisjevandeslijterij.nl) sprak haar netwerk aan. Aan iedereen die € 1.000,- investeerde beloofde ze € 1.200,- aan waardebonnen, na een jaar te besteden in haar nieuwe winkel. Investeerders kregen bovendien een VIP-pas waarmee ze met korting bij De Boevere kunnen inkopen. Ze haalde er bijna een ton mee op, ruim voldoende om te kunnen verhuizen.
 

.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.