In samenwerking met
Paul Robert Visscher is een succesvolle ondernemer met een niet alledaagse business. Hij is leidekker en restaureert onder meer oude gebouwen zoals kerken. In zijn mooie ambachtelijke bedrijf werken inmiddels ook twee zoons en een dochter. Ruim vijf jaar geleden kreeg Visscher een geweldig aanbod. Hij kon zijn huurpand in Groningen kopen van zijn oom en tante.

Inhoudsopgave

Mogelijk bracht met de Ondernemershypotheek uitkomst waar het bij de bank niet lukte.

“Mijn tante zei in 2017 tegen mij ‘jij moet het pand kopen’. Maar ja, ik was net begonnen met mijn bedrijf en dan krijg je een bank niet mee in je verhaal. Toch bleef mijn tante aandringen. Ze wilde graag dat ik mijn kans zou pakken en zij en mijn oom waren al op leeftijd en wilden ervan af.”

Visscher liet het pand taxeren en kwam met zijn tante een mooie verkoopprijs overeen. “Het was een schitterend buitenkansje, maar ik zag nog steeds echt niet in hoe ik het bedrag bij elkaar kon krijgen. Via een tussenpersoon van mijn accountant kwam ik met Mogelijk in contact.”

Snel zekerheid over jouw zakelijke hypotheek opties op vastgoed? Doe de Quickscan en hoor binnen twee werkdagen welke leensom haalbaar is.

Oprechte aandacht en interesse

Vanuit Groningen reed Visscher naar het kantoor van Mogelijk in Breukelen. “Ze vonden het fijn om mij persoonlijk te ontmoeten. Ik zou een gesprek van een uurtje hebben, maar dat werd er eentje van 4 uur”, lacht hij. “Het was een heel ongedwongen en fijn gesprek. Er was oprecht veel aandacht en interesse in mijn verhaal, waarin ik vertelde over mijn passie en hoeveel financiering ik nodig had. Er was wederzijds vertrouwen.”

Emotioneel moment

Enthousiast reed Visscher na het gesprek terug en amper thuis ging al de telefoon. “Dat was Maarten, van Mogelijk”, vertelt hij. “Die zei; ‘meneer Visscher, het is geregeld’. Ik vroeg wat er dan was geregeld. ‘De financiering’, zei Maarten. ’Het is al klaar, het volledige bedrag.’ Ik kon het niet geloven. Zo snel, dat is toch onmogelijk? Maar niet dus. Het bleek wel degelijk mogelijk. Dat was echt een emotioneel moment. Toen ik het mijn vrouw vertelde, had ik wel even een paar traantjes in de ogen.”

De Zaak Op Orde Nieuwsbrief

Een must voor slimme ondernemers die een succesvol bedrijf willen runnen.

Openbaring

 “Ik heb vanaf het eerste begin een positieve ervaring met iedereen bij Mogelijk. Ik had echt zoiets van ‘het kan dus toch’. De snelheid, de persoonlijke aandacht. Het was een openbaring. Het zijn heel prettige mensen om mee om te gaan. Dit was dé kans voor ons bedrijf en die heb ik dankzij Mogelijk kunnen grijpen.”

Ben jij benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn voor de financiering van zakelijk vastgoed? Ontdek binnen 1 minuut jouw opties via de Quickscan.

Mogelijk logo

Mogelijk, partner van De Zaak

Bij Mogelijk sluit je een zakelijke hypotheek af voor onder andere bedrijfspand, appartement of woning voor de verhuur, kantoor, horecapand of winkel. Zolang het zakelijk vastgoed is, kan Mogelijk het financieren. Maar er is meer: investeerders uit het netwerk van Mogelijk financieren de zakelijke hypotheek van een ondernemer. Ben je investeerder? Dan kun je één-op-één in de zakelijke hypotheek van een ondernemer investeren of je kunt beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Beide investeringsopties bieden een stabiel rendement geborgd met zekerheid van eerste hypotheek.

Bekijk alle artikelen van Mogelijk >

Lees ook…
Gedurende 2022 steeg de inflatie naar een recordhoogte. Over het algemeen leidt zo’n explosieve inflatiegroei tot veel negatieve bijeffecten. Toch…
Als je een bedrijfswoning overbrengt naar jouw privévermogen, moet je afrekenen over het verschil tussen de waarde in het economisch verkeer en de…
De rente zit afgelopen jaar stevig in de lift. Geen goed nieuws voor ondernemers op het eerste gezicht. Want tegen een hoger tarief geld lenen,…
Ook als ondernemer heb je soms extra financiering nodig. Bijvoorbeeld om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen of je dromen te bereiken. Maar…
Subsidie is een welkome financiële ondersteuning voor je bedrijf. Waar moet je bij een aanvraag allemaal rekening mee houden? Deze 9 tips helpen je op…
i.s.m.
Glasblazer Mark Locock (49) van ‘HotMarks Glasblazerij’ in Ootmarsum heeft weer lucht. Jarenlang kreeg de energieke, Britse ambachtsman financiële…