Als ondernemer heb je soms geen tijd of gewoonweg geen zin om uitgebreid op zoek te gaan naar een nieuwe bedrijfswagen. In Zaandam proberen ze dat proces wat leuker te maken tijdens de vierdaagse MKB Bedrijfswagenshow, die donderdag in de Taetshallen van start is gegaan.

“Hier heb je alles bij elkaar en hoef je niet alle showrooms af”, zegt organisator Ruud Koeman. “Je staat onder elkaar een beetje te kletsen, gezellig met een borreltje. We hebben een businessborrel, gastsprekers en muziek. Vrijdag is het chauffeursavond. En je kunt gratis naar binnen. Dit feestje is uniek in de Zaanstreek en daar mogen we best trots op zijn.”

Zo’n 22 bedrijven uit de transportsector hebben zich verzameld op de 6000 vierkante meter tellende beursvloer. “Denk daarbij aan leasemaatschappijen, bestickeraars, bedrijven die wagens inwendig betimmeren, fabrikanten van bestelbussen, trucks en alles wat daarmee te maken heeft. En alle deelnemende bedrijven hanteren hoge kortingen en gunstige inruilvoorwaarden tijdens de showdagen.”

Goede bedrijfswagen
Waarom zouden mkb’ers moeten investeren in een goede bedrijfswagen? Koeman: “Aandacht voor een goede bedrijfswagen is een investering in je eigen tent. Tijdens de recessie werd die aankoop vaak uitgesteld. Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om zo goedkoop mogelijk van A naar B te komen. Dat kunnen we hier op de cent uitrekenen.”

Op de stand zijn diverse primeurs te zien. Renault etaleert onder meer de nieuwe Traffic en Iveco presenteert trots de nieuwe Daily, die tot Van of the Year 2015 is uitgeroepen. Mercedes toont de nieuwe Vito, Opel brengt de Vivaro mee. “Als je hier niet slaagt, dan lukt het nergens”, concludeert Koeman.

Openingstijden:
Vrijdag 24 oktober: 12.00 tot 21.00 uur (chauffeursavond)
Zaterdag 25 oktober: 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 26 oktober: 10.00 tot 17.00 uur
Crypto
Starten met crypto’s?
Wil je ook starten met het kopen, verkopen en bewaren van cryptovaluta? Maak nu gratis een account aan bij het grootste handelsplatform van Nederland: Bitvavo, en handel de eerste €1000 zónder transactiekosten. Al meer dan 1 miljoen tevreden gebruikers.
Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.
Lees ook…
Vastgoed is een belegging voor de langere termijn. Hiermee kan je goede rendementen behalen. De zeer lage hypotheekrente maakt de aankoop van vastgoed…
i.s.m.
Cryptomunten zijn een digitaal betaalmiddel waar geen traditionele bank aan te pas komt. De meeste currency’s staan voor een eigen technologie of…
Wie ervoor kiest om zakelijk te beleggen, heeft een scala aan mogelijkheden om geld te reserveren en vermogen op te bouwen. Centrale vraag voor iedere…