Als ondernemer heb je soms geen tijd of gewoonweg geen zin om uitgebreid op zoek te gaan naar een nieuwe bedrijfswagen. In Zaandam proberen ze dat proces wat leuker te maken tijdens de vierdaagse MKB Bedrijfswagenshow, die donderdag in de Taetshallen van start is gegaan.

“Hier heb je alles bij elkaar en hoef je niet alle showrooms af”, zegt organisator Ruud Koeman. “Je staat onder elkaar een beetje te kletsen, gezellig met een borreltje. We hebben een businessborrel, gastsprekers en muziek. Vrijdag is het chauffeursavond. En je kunt gratis naar binnen. Dit feestje is uniek in de Zaanstreek en daar mogen we best trots op zijn.”

Zo’n 22 bedrijven uit de transportsector hebben zich verzameld op de 6000 vierkante meter tellende beursvloer. “Denk daarbij aan leasemaatschappijen, bestickeraars, bedrijven die wagens inwendig betimmeren, fabrikanten van bestelbussen, trucks en alles wat daarmee te maken heeft. En alle deelnemende bedrijven hanteren hoge kortingen en gunstige inruilvoorwaarden tijdens de showdagen.”

Goede bedrijfswagen
Waarom zouden mkb’ers moeten investeren in een goede bedrijfswagen? Koeman: “Aandacht voor een goede bedrijfswagen is een investering in je eigen tent. Tijdens de recessie werd die aankoop vaak uitgesteld. Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om zo goedkoop mogelijk van A naar B te komen. Dat kunnen we hier op de cent uitrekenen.”

Op de stand zijn diverse primeurs te zien. Renault etaleert onder meer de nieuwe Traffic en Iveco presenteert trots de nieuwe Daily, die tot Van of the Year 2015 is uitgeroepen. Mercedes toont de nieuwe Vito, Opel brengt de Vivaro mee. “Als je hier niet slaagt, dan lukt het nergens”, concludeert Koeman.

Openingstijden:
Vrijdag 24 oktober: 12.00 tot 21.00 uur (chauffeursavond)
Zaterdag 25 oktober: 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 26 oktober: 10.00 tot 17.00 uur

 

Vastgoed Financiering
Flexibele én snelle hypotheek voor alle zakelijke vastgoed; winkels, bedrijfspand, renovatie, belegging.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.

Lees ook…