Kosten factoring

30 juni 2020
Wat je betaald bij factoring heet de factor fee. Deze factor fee hangt helemaal af van de factoringmaatschappij. Daarnaast spelen factoren zoals de hoogte van het factuurbedrag, de kredietwaardigheid van jouw debiteur, het betalingstermijn en de vorm van factoring mee. Een mogelijkheid is dat je een fixed fee betaald. Dit is een vast bedrag per jaar.
Kosten factoring

Vind de beste factoring partijen uit je buurt

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden zoals dat je een percentage van jouw omzet betaald als factor fee. Andere maatschappijen hanteren een combinatie van deze verschillende factor fee vormen. Voordelig is dat de laatste jaren de kosten van factoring zijn afgenomen en verwacht wordt dat dit nog verder af zal nemen. We helpen je graag om de juiste factoringmaatschappij te vinden!

 

Altijd vergelijken

Wat het exact voor jouw bedrijf kost is dan ook lastig te zeggen. Ons advies is altijd te vergelijken, voorwaarden en het tarief kunnen per maatschappij sterk verschillen. Via Mijn Zaak vraag je vrijblijvend 4 offertes aan van factoringmaatschappijen die aansluiten bij jouw profiel!

 

Lees ook:

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google

Lees ook…

Factoring MKB
Factoring ZZP
Kredietverzekering of factoring?
American factoring
Traditionele factoring

Lees ook…