Last van laat betalende debiteuren?
Zoekt u naar manieren om sneller betaald te krijgen? Hoe krijgt u debiteuren zover dat ze nou eens op tijd betalen? Het liefst zou u uw geld direct na verzending van uw factuur ontvangen. Nooit meer wachten op uw geld. Dat kan. Al eens van factoring gehoord? Tegen een klein percentage van het factuurbedrag krijgt u binnen 48 uur uw geld uitgekeerd. Lees het whitepaper met ervaringen van collega-ondernemers.

Download het gratis whitepaper ‘Financiering via factoring’.

In dit nieuwe whitepaper leest u wat factoring is, wat de voor- en nadelen zijn en hoe ondernemers factoring ervaren in de praktijk.

Een klein voorproefje…

Te mooi om waar te zijn
Etienne de Bruijn, eigenaar R&E Services:

“Toen ik voor het eerst hoorde van factoring viel ik zowat van zijn stoel. Dit kan niet, dacht ik. Het intake-gesprek was totaal anders dan ik gewend was bij banken en deze manier van financieren leek te mooi om waar te zijn.”

American factoring
Edwin de Kwant, oprichter en mede-eigenaar Flexkrachtgroep:
“Wij hebben gekozen voor American factoring. Binnen 48 uur na de verzending van een factuur, kunnen we al beschikken over liquiditeit. Ideaal. Je hebt niet de beperkingen die je bij andere factormaatschappijen wel hebt. We kunnen zelf bepalen welke debiteuren of facturen we wel en niet overdragen.”

Flexibele financiering
Pim van der Gaag, oprichter en eigenaar van Schanskorven Montage:
“Factoring is een flexibele financieringsvorm. Ideaal voor ons bedrijf. Je financiert met eigen geld en loopt weinig tot geen risico. Voor ons is het een stuk handiger en goedkoper dan financieren door middel van een banklening. We zitten niet vast aan vaste kosten voor een bankkrediet.”

Persoonlijk
Etienne de Bruijn, eigenaar R&E Services:
“Factormaatschappijen hebben veel persoonlijke aandacht voor je, dat is uniek. Het is een verademing in het starre landschap van bankiers. Als er wat is, spelen ze ook geen paniekvoetbal. Het zijn ondernemers en zoeken altijd naar een goede oplossing.”

Lees meer in het gratis whitepaper ‘Financiering via factoring’ van De Zaak.

Tip

  • Binnen 24 uur je geld op je rekening? Probeer factoring uit vanaf 1 factuur.
Ontvang kortingscode gratis tankpas
Weg met alle reisbonnetjes en ingewikkelde btw-terugvorderingen. Met een zakelijke tankpas ontvang je één overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten. Probeer gratis uit!
Lees hier ons Privacy statement
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Proefrit: Mercedes EQB
De EQB is de ultieme ruime elektrische SUV voor het gezin. Elektrisch, ruim en dynamisch. Nieuwsgierig geworden? Ervaar de EQB nu zelf en reserveer jouw proefrit.