Start uw incassozaak via Payt
Traditionele incassokantoren verdienen hun geld door de incassokosten te claimen voor hun dienstverlening. Payt brengt de wettelijke incassokosten in rekening bij uw schuldenaar zonder deze te claimen. Doordat u een vast bedrag van €19,95 per incassozaak betaalt en de wettelijke incassokosten (minimaal 40,- euro) bij betaling van uw vordering ook voor u zijn, levert Payt geld op.

Payt biedt een incassoplatform dat geld oplevert

Payt verandert de traditionele incassomarkt drastisch. Payt biedt een incassotraject aan waarbij u als klant het proces op elk moment kan beïnvloeden en bewaken. Dit is een incassotraject op basis van een vast bedrag van €19,95 en concrete dienstverlening. Daarnaast mag u de bij uw schuldenaar in rekening gebrachte wettelijke incassokosten zelf houden of kwijtschelden.

Gratis aanmelden

Payt levert u geld op en stelt uw klant centraal!

Wilt u meer weten over de verschillende diensten die Payt aanbiedt binnen de incassoprocedure?

Snel een incassozaak starten

Heeft u openstaande facturen die niet worden betaald? Start vandaag nog uw eerste incassotraject. Door de duidelijke, intensieve en vriendelijke communicatie naar uw wanbetaler realiseren wij een hoge succesratio.

Gratis aanmelden

Alle voordelen van Payt op een rij:

  • U betaalt een vast bedrag van €19,95 per incassotraject
  • U kunt op elk moment een traject starten, pauzeren, stopzetten of doorzetten naar een deurwaarder
  • U kunt eenvoudig een betalingsregeling treffen
  • U mag de incassokosten van minimaal € 40,- zelf behouden of (deels) kwijtschelden ten gunste van uw schuldenaar
  • Het incassotraject duurt maximaal 30 dagen
  • De stappen binnen de incassoprocedure zijn volledig transparant
  • Eenvoudige koppeling met boekhoud- en facturatiepakketten
  • Payt heeft een hoog succesratio

Gratis aanmelden

Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
STARTEN MET CRYPTO’S?
Wil je ook starten met het kopen, verkopen en bewaren van cryptovaluta? Maak nu gratis een account aan bij het grootste handelsplatform van Nederland: Bitvavo, en handel de eerste €1000 zónder transactiekosten. Al meer dan 1 miljoen tevreden gebruikers.
Lees ook…
Een factuur of vordering verjaart en is dus niet eeuwig incasseerbaar. De verjaringstermijn van een factuur voor zakelijke klanten is in principe vijf…
Waar let een bank op als je een krediet aanvraagt? Welke informatie moet je kunnen overhandigen? Hieronder 8 punten waar de bank bij een…
Het blijft voor ondernemers soms moeilijk om externe financiering te regelen. Hoe krijg je toch de financiering rond die je voor ogen hebt? Hoe…