Traditionele incassokantoren verdienen hun geld door de incassokosten te claimen voor hun dienstverlening. Payt brengt de wettelijke incassokosten in rekening bij uw schuldenaar zonder deze te claimen. Doordat u een vast bedrag van €19,95 per incassozaak betaalt en de wettelijke incassokosten (minimaal 40,- euro) bij betaling van uw vordering ook voor u zijn, levert Payt geld op.

Payt biedt een incassoplatform dat geld oplevert

Payt verandert de traditionele incassomarkt drastisch. Payt biedt een incassotraject aan waarbij u als klant het proces op elk moment kan beïnvloeden en bewaken. Dit is een incassotraject op basis van een vast bedrag van €19,95 en concrete dienstverlening. Daarnaast mag u de bij uw schuldenaar in rekening gebrachte wettelijke incassokosten zelf houden of kwijtschelden.

Gratis aanmelden

Payt levert u geld op en stelt uw klant centraal!

Wilt u meer weten over de verschillende diensten die Payt aanbiedt binnen de incassoprocedure?

Snel een incassozaak starten

Heeft u openstaande facturen die niet worden betaald? Start vandaag nog uw eerste incassotraject. Door de duidelijke, intensieve en vriendelijke communicatie naar uw wanbetaler realiseren wij een hoge succesratio.

Gratis aanmelden

Alle voordelen van Payt op een rij:

  • U betaalt een vast bedrag van €19,95 per incassotraject
  • U kunt op elk moment een traject starten, pauzeren, stopzetten of doorzetten naar een deurwaarder
  • U kunt eenvoudig een betalingsregeling treffen
  • U mag de incassokosten van minimaal € 40,- zelf behouden of (deels) kwijtschelden ten gunste van uw schuldenaar
  • Het incassotraject duurt maximaal 30 dagen
  • De stappen binnen de incassoprocedure zijn volledig transparant
  • Eenvoudige koppeling met boekhoud- en facturatiepakketten
  • Payt heeft een hoog succesratio

Gratis aanmelden

15% korting op een Acer Chromebook
De ChromeOS devices van Acer zijn de veiligste oplossing op werkgebied. Profiteer nu via De Zaak met de kortingscode DEZAAK15 van 15% korting op je nieuwe Acer Chromebook.
Cursus: Koop of verkoop een bedrijf succesvol
Ben je betrokken bij de koop of verkoop van een bedrijf? Volg de cursus Actief in Overnames. Ontvang tips en maak de beste deal. Zorg dat jouw overname een succes wordt.
Lees ook…
Het opzetten en runnen van een eigen onderneming vergt niet alleen veel tijd, moeite en energie, maar kost ook behoorlijk wat geld. Zeker in de…
i.s.m.
Cryptomunten zijn een digitaal betaalmiddel waar geen traditionele bank aan te pas komt. De meeste currency’s staan voor een eigen technologie of…
Liquiditeit is de mate waarin een bedrijf aan zijn kortlopende schulden kan voldoen. Maar hoe kan je de liquiditeit van je bedrijf zelf beïnvloeden?…