Categorieën

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Maar een AOV bij a.s.r. is veel meer dan dat. Lees hieronder alle voordelen van onze AOV.

Inhoudsopgave

Voordeel 1. Financiële zekerheid

Als ondernemer is er altijd een kans aanwezig dat je uitvalt door ziekte of een ongeval. We denken er misschien niet graag over na, maar arbeidsongeschiktheid kan veel impact hebben op je persoonlijke en financiële situatie. Als ondernemer ben je zelf namelijk verantwoordelijk voor een financieel vangnet. Een AOV helpt je daarbij. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering van a.s.r. kan jij je volledig richten op je herstel, zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over je financiën.

Tip: Ben jij op zoek naar een AOV met de beste voorwaarden en prijs? Start 100% vrijblijvend de AOV-premieberekening

Voordeel 2. Hulp bij preventie en re-integratie

Met de AOV van a.s.r. heb je niet alleen een financieel vangnet, maar krijg je ook preventieve ondersteuning. Zo biedt a.s.r. meerdere diensten aan die jou helpen zo gezond mogelijk te blijven. Denk hierbij aan een jaarlijkse gezondheidscheck en preventieve hulp door een arbeidsdeskundige. Ook heeft a.s.r. sinds kort een nieuwe preventieve dienst: Mentale Kracht. Dit online programma ondersteunt ondernemers op het gebied van mentale gezondheid.

Ben je arbeidsongeschikt? a.s.r. helpt je zo goed mogelijk te re-integreren op een manier die bij jou past. Zo kan jij snel weer doen waar je goed in bent: ondernemen.

Lees hier meer over de preventieve diensten van a.s.r.

Voordeel 3. Cashback en leuk extra’s bij een gezonde levensstijl met a.s.r. Vitality

Kies je bij het afsluiten van een AOV ook voor het beweegprogramma a.s.r. Vitality? Dan word je beloond voor een actieve leefstijl. Haal jij je weekdoelen? Dan kan je tot wel 8% cashback verdienen op je AOV-premie en sparen voor leuke extra’s als cadeaubonnen voor onder andere Bol.com en Zalando. Goed voor je gezondheid en leuk voor je portemonnee!

Voordeel 4. Succesvol ondernemen

Naast een financieel vangnet en hulp bij preventie en re-integratie, biedt a.s.r. ook hulp om je bedrijf gezond te houden. Zo kan je samen met een ondernemerscoach een ondernemersprofiel opstellen. Met dit ondernemersprofiel krijg je inzicht in jouw sterke kanten en ontwikkelpunten als ondernemer. Hieruit komen waardevolle tips die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Voordeel 5. Een AOV die bij jou past

a.s.r. biedt verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan. Zo kan je altijd kiezen voor de best passende AOV voor jou, van hoge kwaliteit en met een uitgebreide dekking. Ben je een startende ondernemer? Dan is de AOV 2.5 misschien iets voor jou door de lage premie en korte uitkering van 2 of 5 jaar. Heb je een wisselend inkomen? Dan kan de flexibele AOV uitkomst bieden. Weet je niet welke AOV aansluit op jouw behoefte of kom je er niet uit? Bespreek dit dan met je adviseur.

Nieuwsgierig geworden hoe jij je financiële vangnet kan regelen? Bereken en vergelijk je AOV-premie en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden.

Gerelateerd lezen:

• Zorgverzekering 2022: Wat gaat er veranderen?
• Waterschade: Hoe voorkom je het?
• Vier redenen om geen verzuimverzekering af te sluiten
• Verschil privé en zakelijke autoverzekering

asr logo

a.s.r. verzekeringen, partner van De Zaak

a.s.r. verzekeringen is er voor jou! Naast de beste service bieden aan jou als ondernemer doen we er alles aan om mensen te verzekeren op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. a.s.r. is meer dan een verzekeraar die geld uitkeert. Met onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn we er namelijk niet alleen wanneer je uitvalt, maar helpen we je ook preventief om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent: ondernemen!

Bekijk alle artikelen van a.s.r. verzekeringen >

Lees ook…
Werkgevers zijn aansprakelijk voor schade die hun werknemers tijdens hun werk veroorzaken. Dit geldt ook voor schade aan auto’s. Dat geldt bij een…
De gevolgen van bedrijfsbrand gaan verder dan materiële schade. Je hele bedrijf kan komen stil te liggen. Een goede brandverzekering dekt veel meer…
Waarom is een AOV, oftewel een arbeidsongeschiktheidsverzekering, eigenlijk nodig? Ook ondernemer Jacqueline vroeg zichzelf dit af. Tot het moment dat…