Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Maar een AOV bij a.s.r. is veel meer dan dat. Lees hieronder alle voordelen van onze AOV.

Inhoudsopgave

Voordeel 1. Financiële zekerheid

Als ondernemer is er altijd een kans aanwezig dat je uitvalt door ziekte of een ongeval. We denken er misschien niet graag over na, maar arbeidsongeschiktheid kan veel impact hebben op je persoonlijke en financiële situatie. Als ondernemer ben je zelf namelijk verantwoordelijk voor een financieel vangnet. Een AOV helpt je daarbij. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering van a.s.r. kan jij je volledig richten op je herstel, zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over je financiën.

Tip: Ben jij op zoek naar een AOV met de beste voorwaarden en prijs? Bereken in 1 minuut jouw AOV-premie.

Voordeel 2. Hulp bij preventie en re-integratie

Met de AOV van a.s.r. heb je niet alleen een financieel vangnet, maar krijg je ook preventieve ondersteuning. Zo biedt a.s.r. meerdere diensten aan die jou helpen zo gezond mogelijk te blijven. Denk hierbij aan een jaarlijkse gezondheidscheck en preventieve hulp door een arbeidsdeskundige. Ook heeft a.s.r. sinds kort een nieuwe preventieve dienst: Mentale Kracht. Dit online programma ondersteunt ondernemers op het gebied van mentale gezondheid.

Ben je arbeidsongeschikt? a.s.r. helpt je zo goed mogelijk te re-integreren op een manier die bij jou past. Zo kan jij snel weer doen waar je goed in bent: ondernemen.

Lees hier meer over de preventieve diensten van a.s.r.

Voordeel 3. Cashback en leuk extra’s bij een gezonde levensstijl met a.s.r. Vitality

Kies je bij het afsluiten van een AOV ook voor het beweegprogramma a.s.r. Vitality? Dan word je beloond voor een actieve leefstijl. Haal jij je weekdoelen? Dan kan je tot wel 8% cashback verdienen op je AOV-premie en sparen voor leuke extra’s als cadeaubonnen voor onder andere Bol.com en Zalando. Goed voor je gezondheid en leuk voor je portemonnee!

Voordeel 4. Succesvol ondernemen

Naast een financieel vangnet en hulp bij preventie en re-integratie, biedt a.s.r. ook hulp om je bedrijf gezond te houden. Zo kan je samen met een ondernemerscoach een ondernemersprofiel opstellen. Met dit ondernemersprofiel krijg je inzicht in jouw sterke kanten en ontwikkelpunten als ondernemer. Hieruit komen waardevolle tips die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Voordeel 5. Een AOV die bij jou past

a.s.r. biedt verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan. Zo kan je altijd kiezen voor de best passende AOV voor jou, van hoge kwaliteit en met een uitgebreide dekking. Ben je een startende ondernemer? Dan is de AOV 2.5 misschien iets voor jou door de lage premie en korte uitkering van 2 of 5 jaar. Heb je een wisselend inkomen? Dan kan de flexibele AOV uitkomst bieden. Weet je niet welke AOV aansluit op jouw behoefte of kom je er niet uit? Bespreek dit dan met je adviseur.

Nieuwsgierig geworden hoe jij je financiële vangnet kan regelen? Bereken en vergelijk je AOV-premie via onze partner a.s.r. en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden.

Gerelateerd lezen:

• Zorgverzekering 2022: Wat gaat er veranderen?
• Waterschade: Hoe voorkom je het?
• Vier redenen om geen verzuimverzekering af te sluiten
• Verschil privé en zakelijke autoverzekering

AOV van hoge kwaliteit en goede voorwaarden
Heb jij een financieel vangnet bij arbeidsongeschiktheid? Bereken en vergelijk nu vrijblijvend jouw AOV-premie bij onze partner a.s.r. en krijg binnen 1 minuut inzicht in jouw mogelijkheden.
asr logo

a.s.r. verzekeringen, partner van De Zaak

a.s.r. verzekeringen is er voor jou! Naast de beste service bieden aan jou als ondernemer doen we er alles aan om mensen te verzekeren op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. a.s.r. is meer dan een verzekeraar die geld uitkeert. Met onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn we er namelijk niet alleen wanneer je uitvalt, maar helpen we je ook preventief om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent: ondernemen!

Bekijk alle artikelen van a.s.r. verzekeringen >

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
AOV van hoge kwaliteit en goede voorwaarden
Heb jij een financieel vangnet bij arbeidsongeschiktheid? Bereken en vergelijk nu vrijblijvend jouw AOV-premie bij onze partner a.s.r. en krijg binnen 1 minuut inzicht in jouw mogelijkheden.
Lees ook…
Je bent ondernemer en jouw organisatie groeit als kool. Je hebt al een aantal medewerkers op de loonlijst en misschien ben je alweer op zoek naar…
Waterschade in je bedrijf zorgt niet alleen voor vervelende kosten, maar ook een hoop gedoe. Hoe kun je het risico op waterschade voorkomen of…
Ga jij een autoverzekering afsluiten? Dan wordt je gevraagd of je de auto privé of ook zakelijk gebruikt. Het gebruik van de auto kan invloed hebben…