Financiering Website de Zaak afbeeldingen.png
9 jul 2020

Zakelijke creditcard: waarom is het handig?

In Nederland is de creditcard lang niet zo populair als in in Verenigde Staten maar de kaart wint langzamerhand aan populariteit. Een creditcard is bijna onmisbaar voor mensen die weleens naar het buitenland reizen of online aankopen doen.
Financiering Wat is een incassobureau?
2 jul 2020

Wat is een incassobureau?

Niet elk incassobureau is hetzelfde en daarom is het uit handen geven van een betalingsopdracht niet altijd even simpel.
Financiering incassobureau of deurwaarder
2 jul 2020

Incassobureau of deurwaarder

Het is begrijpelijk dat niet iedere ondernemer staat te trappelen om incassomaatregelen te nemen. Je twijfelt over of een deurwaarder of een incassobureau je nu wel zo goed kan helpen en wat je er van kan verwachten.
Financiering Kosten incassobureau
2 jul 2020

Kosten incassobureau

Het beste is natuurlijk altijd om openstaande betalingen zo snel mogelijk te doen. Schulden kunnen hoog oplopen en zijn een dure lening. Ook als je zelf een incassobureau wilt inschakelen zitten kosten aan verbonden, maar hoeveel is dit precies?
Financiering Incassobureau inschakelen?
2 jul 2020

Incassobureau inschakelen?

Krijg met een incassobureau snel en effectief het geld waar je recht op hebt. Altijd met respect voor de klant.
Financiering Website de Zaak afbeeldingen-26.jpg
30 jun 2020

Factoring MKB

Factoring biedt op veel gebieden voordelen. Het neemt je als werkgever veel werk uit handen. Daarnaast kan jouw bedrijf snel groeien doordat je liquide middelen vergroot worden.
Financiering Website de Zaak afbeeldingen-25.jpg
30 jun 2020

Factoring ZZP

Factoring is misschien niet het eerste wat je zult associëren met ZZP’ers. Echter, voor zowel hele grote bedrijven als kleine ZZP bedrijfjes biedt factoring veel voordelen.
Financiering Website de Zaak afbeeldingen-24.jpg
30 jun 2020

Kredietverzekering of factoring?

Wie zich voor het eerst gaat verdiepen in kredietverzekeringen en factoring loopt waarschijnlijk tegen een muur aan. Alles lijkt op elkaar en je weet niet wat nu precies geschikt is voor je.
Financiering Website de Zaak afbeeldingen-23.jpg
30 jun 2020

Kosten factoring

Wat je betaald bij factoring heet de factor fee. Deze factor fee hangt helemaal af van de factoringmaatschappij. Daarnaast spelen factoren zoals de hoogte van het factuurbedrag, de kredietwaardigheid van jouw debiteur, het betalingstermijn en de vorm van factoring mee. Een mogelijkheid is dat je een fixed fee betaald. Dit is een vast bedrag per jaar.
Financiering Website de Zaak afbeeldingen-4.png
30 jun 2020

American factoring

De meest gebruikte vorm van factoring is American Factoring. Hierbij worden facturen gekocht. Dit wordt gezien als de eenvoudigste en snelste manier van factoring gezien.
Financiering Website de Zaak afbeeldingen-21.jpg
30 jun 2020

Traditionele factoring

Bij Traditionele Factoring wordt er, in tegenstelling tot bij American Factoring, een groot deel van jouw factuur voorgefinancierd. Dit brengt het voordeel met zich mee dat de kosten hiervan relatief veel lager liggen dan wanneer je ervoor zou kiezen om je vorderingen te verkopen. Dit gebeurd wel bij American Factoring. Dit houdt wel in dat je jouw hele debiteurenbestand over moet dragen aan de betreffende factormaatschappij.
Financiering Website de Zaak afbeeldingen-20.jpg
30 jun 2020

Factoring vergelijken

Factoring heeft veel voordelen, zo verhoogd het de liquide middelen en kan jouw bedrijf sneller groeien. Het is dus begrijpelijk dat je overweegt om gebruik te maken van factoring.
Getoond 1 tot 12 van 105. Er zijn meerdere pagina's.
Heeft u een lening of (doorlopend) krediet nodig? Startkapitaal of geld voor investeringen? Een hypotheek voor een bedrijfspand? Lees hoe u goed voorbereid bij de bank binnenstapt, of op andere manieren aan financiering kunt komen.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming