Dit formulier kunt u gebruiken bij een exitgesprek met een vertrekkende medewerker. Het kan u helpen te begrijpen waarom werknemers u verlaten of verruilen voor een andere werkgever.
Wanneer je personeel wilt werven via je eigen website, kun je gebruik maken van een sollicitatieformulier. Dit model kun je daarvoor gebruiken.
Download een gratis voorbeeld
Bewaar verslagen van beoordelingsgesprekken met je werknemers zorgvuldig in het personeelsdossier. Dit formulier biedt houvast voor een goed gesprek en een overzichtelijk verslag.
In een personeelsgids neem je alles op wat niet in het arbeidscontract staat, maar wat je toch graag zwart op wit wil hebben voor alle werknemers. Download hier een kant en klaar model van een personeelsgids.
Dit formulier helpt u bij het beoordelen van (een groot aantal) sollicitatiebrieven. Als iedereen die de brieven leest deze lijst invult, is snel duidelijk welke brieven door alle (of de meeste) lezers positief worden gewaardeerd.
Wat bespreek je in een functioneringsgesprek en hoe maak je een duidelijk verslag? Gebruik dit formulier als leidraad.
Voor kinderen die in de onderneming van hun ouders meewerken mag, onder voorwaarden, een vereenvoudigde regeling worden toegepast. Een van de voorwaarden is toestemming van de Belastingdienst. Die kunt u met dit formulier aanvragen.
Voorbeeld van een resultaatgerichte functieomschrijving, voor een secretaresse.
Hier vindt u voorbeelden van contracten en berekenaars op het gebied van salaris, onkostenvergoedingen, ziekte, werknemerspremies, verlof en vakantiedagen.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming