Modelbrief voor het schriftelijk beëindigen van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
Wanneer de werkgever de arbeidsrelatie met een werknemer wil beëindigen en daartoe het initiatief neemt, kan de werknemer hiermee instemmen, zonder het recht op een WW-uitkering te verliezen. Gebruik dit model voor een beëindigingsovereenkomst, waaruit duidelijk blijkt dat het initiatief voor de beëindiging bij de werkgever ligt.
Gaat een werknemer op andere dagen werken? Gebruik dan deze voorbeeldbrief om de nieuwe werk- en vrije dagen te bevestigen.
Vraagt je werknemer om een werkgeversverklaring voor zijn of haar hypotheek? Gebruik ons voorbeeld om in een mum van tijd een verklaring op te stellen. Je kunt de logo's vervangen door je eigen beeldmerk.
Vraagt je medewerker om een aanbevelingsbrief? Dat is eenvoudig met onze voorbeeldbrief, waarin je de medewerker aanbeveelt voor een nieuwe functie bij een andere werkgever. Download het voorbeeld gratis in MijnZaak!
In een personeelsgids neem je alles op wat niet in het arbeidscontract staat, maar wat je toch graag zwart op wit wil hebben voor alle werknemers. Download hier een kant en klaar model van een personeelsgids.
Modelovereenkomst voor het beëindigen van een arbeidscontract met wederzijds goedvinden.
Ben je van plan een medewerker te ontslaan? Dan moet je een ontslagvergunning aanvragen bij het UWV. Gebruik onze modelbrief als voorbeeld.
Als een werknemer aan het einde van zijn dienstverband om een getuigschrift vraagt, ben je dat verplicht te verstrekken. Hierin geef je onder andere aan welke werkzaamheden de werknemer heeft vervuld. Download onze voorbeeldbrief om er zeker van te zijn dat je een complete brief verstuurd.
Heb je een personeelslid op staande voet moeten ontslaan? Stuur hem dan wel een schriftelijke bevestiging hiervan. Download onze gratis voorbeeldbrief.
Soms moet je afscheid van een werknemer nemen vanwege een vervelende reden, een verstoorde arbeidsrelatie. De Zaak heeft een modelbrief voor een verzoek aan de kantonrechter tot het ontbinden van een arbeidscontract wegens een verstoorde arbeidsrelatie.
Getoond 1 tot 12 van 14. Er zijn meerdere pagina's.
Hier vindt u voorbeelden van contracten en berekenaars op het gebied van salaris, onkostenvergoedingen, ziekte, werknemerspremies, verlof en vakantiedagen.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming