Mensen die websites bezoeken willen maar een ding: snel vinden wat ze zoeken. Is de informatie die je online aanbiedt duidelijk en goed vindbaar?
Er worden deze week e-mails verstuurd die afkomstig lijken van Mr. G.B. Haalbers (assistent-curator) van Belastingkantoor Amsterdam en Intrum Justitia. In de mails doen de afzenders het voorkomen alsof er een vordering openstaat van ‘China Trading Compagny' – volgens de afzender onderdeel van SNS Property Finance en KPN. Ga niet op de mails in en klik niet op de linkjes in de mails. Ze zijn vals!
Een goede remedie tegen een muisarm is het gebruik van functietoetsen. Een overzicht voor Microsoft Word, Excel, Outlook.
Wat heeft u nu echt nodig aan bandbreedte op internet? Deze berekenaar maakt duidelijk wat u nodig heeft per toepassing en per gebruiker.
Ruimte voor gegevensopslag wordt steeds belangrijker. Uit onderzoek blijkt dat de hoeveelheid digitale gegevens binnen een bedrijf elke twaalf tot 24 maanden verdubbelt. Met deze checklist bepaalt u hoeveel data u nodig heeft.
De verwerking van ongewenste e-mail berichten kost een onderneming jaarlijks € 550,- per werknemer. Met deze checklist wapent u zich tegen spam.
Het is weer zover: het vakantiegeld is (of wordt binnenkort) betaald en de medewerkers maken hun vakantieplannen bekend. Met de verlofregistratie 2014 houdt u op eenvoudige wijze de verlofdagen bij van uw werknemers van 2007 t/m 2014. U kunt hem hier downloaden.
Sneek is de eerste stad in Europa die aan de slag gaat met iBeacon. Als je als bezoeker rondloopt in de Friese stad, ontvang je via je smartphone informatie op het moment dat je langs een gebouw of winkel loopt. Zo lees je als toerist alles over historische plekjes, uitgaanstips en krijg je persoonlijke aanbiedingen van ondernemers.
Een afbeelding invoegen in een Word sjabloon is niet zo moeilijk, maar een logo op een vaste plaats precies goed uitgelijnd op elke pagina is lastiger. Alleen niet meer na deze toelichting.
Verlies van uw interne gegevens door een virusaanval of computerinbraak kunnen catastrofale gevolgen voor uw bedrijf hebben. De volgende maatregelen helpen u bij de beveiliging van uw gegevens.
Een voorbeeldprotocol dat dient als hulpmiddel om afspraken te maken over bescherming van de privacy bij internet- en e-mailgebruik in het bedrijf.
Dit stappenplan helpt u bij de beveiliging van uw computernetwerk. Daarnaast zorgt het ervoor dat u zich ervan bewust wordt dat bepaalde gegevens waarde kunnen hebben voor derden.
Getoond 1 tot 12 van 28. Er zijn meerdere pagina's.
Een ondernemer heeft het druk, zeker in het mkb. De Zaak helpt u daarom een handje met modelbrieven, checklists en rekenmodellen. U hoeft, bij wijze van spreken, alleen nog maar uw handtekening te zetten.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming