Is uw draadloze netwerk afdoende beveiligd? Misschien staat, zonder dat u het weet, de deur wagenwijd open voor hackers. Voorkom met deze checklist dat kwaadwillenden of onbevoegden toegang krijgen tot uw bedrijfsgegevens.
De verwerking van ongewenste e-mail berichten kost een onderneming jaarlijks € 550,- per werknemer. Met deze checklist wapent u zich tegen spam.
Dit stappenplan helpt u bij de beveiliging van uw computernetwerk. Daarnaast zorgt het ervoor dat u zich ervan bewust wordt dat bepaalde gegevens waarde kunnen hebben voor derden.
De internationale handel via webshops groeit jaar na jaar. Binnen Europa zijn er zelfs ruim veertien miljoen webshoppers die bewust internationaal kopen. Uw kansen liggen dus op het internet. Met deze negen tips kunt u ook internationaal succes behalen.
Ruimte voor gegevensopslag wordt steeds belangrijker. Uit onderzoek blijkt dat de hoeveelheid digitale gegevens binnen een bedrijf elke twaalf tot 24 maanden verdubbelt. Met deze checklist bepaalt u hoeveel data u nodig heeft.
De aanschaf van een nieuwe computer vergt niet alleen een investering, maar ook een goede voorbereiding. Deze checklist helpt u daarbij.
Verlies van uw interne gegevens door een virusaanval of computerinbraak kunnen catastrofale gevolgen voor uw bedrijf hebben. De volgende maatregelen helpen u bij de beveiliging van uw gegevens.
Mensen die websites bezoeken willen maar een ding: snel vinden wat ze zoeken. Is de informatie die je online aanbiedt duidelijk en goed vindbaar?
Er worden deze week e-mails verstuurd die afkomstig lijken van Mr. G.B. Haalbers (assistent-curator) van Belastingkantoor Amsterdam en Intrum Justitia. In de mails doen de afzenders het voorkomen alsof er een vordering openstaat van ‘China Trading Compagny' – volgens de afzender onderdeel van SNS Property Finance en KPN. Ga niet op de mails in en klik niet op de linkjes in de mails. Ze zijn vals!
Een goede remedie tegen een muisarm is het gebruik van functietoetsen. Een overzicht voor Microsoft Word, Excel, Outlook.
Sneek is de eerste stad in Europa die aan de slag gaat met iBeacon. Als je als bezoeker rondloopt in de Friese stad, ontvang je via je smartphone informatie op het moment dat je langs een gebouw of winkel loopt. Zo lees je als toerist alles over historische plekjes, uitgaanstips en krijg je persoonlijke aanbiedingen van ondernemers.
Een afbeelding invoegen in een Word sjabloon is niet zo moeilijk, maar een logo op een vaste plaats precies goed uitgelijnd op elke pagina is lastiger. Alleen niet meer na deze toelichting.
Getoond 1 tot 12 van 27. Er zijn meerdere pagina's.
Een ondernemer heeft het druk, zeker in het mkb. De Zaak helpt u daarom een handje met modelbrieven, checklists en rekenmodellen. U hoeft, bij wijze van spreken, alleen nog maar uw handtekening te zetten.
© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming