Themapocket in stonepaper
De nieuwste themapocket van De Zaak, getiteld 'Goed geregeld' is gedrukt op papier waar geen boom voor gekapt is: stonepaper, papier gemaakt van steen. De stonepaper pocket staat vol adviezen die niemand wil krijgen. Niet omdat ze niet handig zijn, maar omdat ze over zaken gaan waar u liever niet over nadenkt. Echtscheidingen en overlijden bijvoorbeeld. Geen leuke onderwerpen, maar wel iets om rekening mee te houden als ondernemer. Het boek zorgt dat u dit allemaal goed kunt regelen.
Zelfstandigen zonder personeel, freelancers, vrije beroepsbeoefenaren: honderdduizenden ondernemers in ons land opereren succesvol in hun eentje. Hoe slagen zij erin alle ballen in de lucht te houden? Een checklist om de druk direct te verlichten.
Mag jouw werknemer gebruik maken van een auto van de zaak? Leg afspraken hierover goed vast, in een contract. Maak hiervoor gebruik van onze modelovereenkomst.
Als je als ondernemer producten levert aan klanten, dan is het handig om alles rond de (ver)koop en levering vast te leggen in je algemene voorwaarden. Download ons voorbeeld, gecheckt door juridische adviseurs. LET OP: het betreft de levering aan consumenten.
Wanneer de temperaturen oplopen, wil je het liefst luchtig gekleed gaan. Maar in een korte broek op een zakelijke bespreking verschijnen, is niet aan te raden. Jeroen de Wal, storemanager van Suitable Den Haag, geeft tips zodat je als man deze zomer modieus en representatief voor de dag kunt komen.
De grote financiële onrust in Griekenland treft ook Nederlandse ondernemers. Met name exporteurs en importeurs die zaken doen met Griekenland moeten in actie komen om hun geld veilig te stellen. Wat kun je als ondernemer nu al doen om betalingsproblemen te voorkomen? En wat als Griekenland de eurozone verlaat?
Een rustige periode, zoals bijvoorbeeld een vakantie, is een mooi moment om orde op zaken te stellen op kantoor. Met deze 7 tips heb je snel een - blijvend - opgeruimde werkplek.
Je overweegt de overname van een bedrijf, maar je hebt nog geen helder zicht op wat een overnameproces allemaal met zich meebrengt? Dit eerste, beknopte stappenplan helpt je op weg. Wat moet je doen, waar moet je op letten, en wat zijn in eerste instantie de valkuilen?
Een opdracht kan vallen of staan met een goede offerte. Weet je niet waar je moet beginnen of wil je zeker weten dat je niets bent vergeten? Gebruik dan ons gratis voorbeeld.
Iedereen die goederen of diensten levert, heeft algemene voorwaarden nodig. Maar wanneer zijn 'de kleine lettertjes' geldig en waar moeten ze gedeponeerd worden? In deze checklist staan de belangrijkste feiten.
Tips tegen inbraak
Een inbraak voorkomen kan niet altijd. Maar je kunt het de dief wel moeilijk maken. Hoe inbraak (on-)veilig is jouw bedrijf? Gebruik deze checklist om het risico op inbraak te verkleinen.
Marketing
Met deze basisovereenkomst, eenvoudig aan te passen aan jouw eigen situatie, kunnen jij en de vereniging die je sponsort alle afspraken vastleggen. Handig als je van plan bent om voor het nieuwe sportseizoen je favoriete sportvereniging te steunen.
Getoond 1 tot 12 van 101. Er zijn meerdere pagina's.
Algemene voorwaarden nodig? U vindt hier een duidelijk voorbeeld. Maar ook contracten, overeeenkomsten, modelbrieven, checklists en Excel-bestanden waarmee u eenvoudig berekeningen kunt uitvoeren.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming