Een presentatie of toespraak houden is altijd spannend, of het nou voor nieuwe klanten is of voor collega's tijdens een personeelsbijeenkomst. Een succesvolle presentatie staat of valt met een goede voorbereiding. Deze 3 stappen helpen u daarbij.
Een goed relatiegeschenk hoeft niet duur te zijn. Wat telt is de attentiewaarde. Met het juiste cadeau blijft u langer in beeld. Met deze checklist kiest u het relatiegeschenk dat het best bij uw bedrijf past.
Over innovatie doen de nodige onzinverhalen de ronde. Het zou per definitie duur en tijdrovend zijn en eigenlijk alleen weggelegd voor grote bedrijven. Dat gelooft u toch zeker niet?
Wat zijn de meest effectieve manieren om nieuwe klanten voor uw bedrijf te winnen en ze vast te houden? Een checklist voor een succesvolle klantbenadering.
Bepaalde gewoontes van Nederlanders worden over de grens niet altijd op prijs gesteld. Verdiep u in de normen en waarden van potentiële zakenpartners uit andere landen. In deze checklist staat hoe u de kans op succesvolle samenwerking aanzienlijk kunt vergroten.
U heeft een bureau gevonden dat voor u een website gaat ontwerpen en bouwen. Vaak een traject dat de nodige tijd in beslag neemt. Maak goede afspraken om ervoor te zorgen dat de samenwerking van begin tot eind prettig verloopt. Waar kunt u op letten?
De verwerking van ongewenste e-mail berichten kost een onderneming jaarlijks € 550,- per werknemer. Met deze checklist wapent u zich tegen spam.
De gemiddelde klant bestaat niet. Ze zijn er in alle soorten en maten. Nieuwe, klagende, surfende, goede. Wat is de beste benadering per klantgroep? Een checklist.
Free publicity is een dankbare vorm van promotie voor uw bedrijf. Om dat voor elkaar te krijgen heeft u een professioneel persbericht nodig. Hoe u dat zelf maakt, staat in deze checklist.
Een ondernemingsplan maken is meer dan een verzameling gegevens. Naast alle feitelijke informatie geeft het ook een goed beeld van jou als ondernemer en van jouw product of dienst. In het boek Succesvol Starten lees je alles over het maken van een persoonlijk en sterk plan. 
Als je als ondernemer producten levert aan klanten, dan is het handig om alles rond de (ver)koop en levering vast te leggen in je algemene voorwaarden. Download ons voorbeeld, gecheckt door juridische adviseurs. LET OP: het betreft de levering aan consumenten.
Wanneer de temperaturen oplopen, wil je het liefst luchtig gekleed gaan. Maar in een korte broek op een zakelijke bespreking verschijnen, is niet aan te raden. Jeroen de Wal, storemanager van Suitable Den Haag, geeft tips zodat je als man deze zomer modieus en representatief voor de dag kunt komen.
Getoond 1 tot 12 van 42. Er zijn meerdere pagina's.
Met cijfers onderbouwde beslissingen nemen, ervoor zorgen dat u niks vergeet in de dagelijkse hectiek en zelf professionele documenten maken, zoals verkoopbrieven en offertes, maken. Alles wat u daarvoor nodig heeft, vindt u hier.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming