Apps die het regelen van uw financiën makkelijker maken; een uitkomst voor ondernemers. Wij hebben er 5 voor u geselecteerd. 
Wilt u uitrekenen hoeveel belasting u moet betalen over (uw deel van) een erfenis? De Belastingdienst heeft daarvoor een handig programma op de site staan.
Het grote pokerspel over de toekomst van de autobelastingen is in volle gang. De oplettende ondernemer herkende de signalen al in de afgelopen weken. De Bovag stuurde alarmsignalen uit. De spanning stijgt, want het ziet er naar uit dat alles op de schop gaat: bijtelling, BPM, motorrijtuigenbelasting en wellicht zelfs de brandstofaccijnzen.
Heb jij al een financieel plan? Hoe zorg je voor een plan dat bij jouw situatie past en waar je op kunt sturen? Met deze checklist helpen we je graag op weg.
Een checklist voor goed debiteurenbeheer om u te helpen bij het op orde brengen van uw debiteurenadministratie.
Is uw bezwaarschrift afgewezen door de Belastingdienst? Dan kunt u daartegen in beroep gaan bij de rechtbank. Met deze checklist zorgt u ervoor dat uw beroepschrift aan alle voorwaarden voldoet.
Het is een terugkerend ritueel, het opstellen van de jaarrekening, al zal u dat vaak uitbesteden aan een administratiekantoor. Maar ook dan moet u voorbereidingen treffen. Deze checklist geeft aan waar u aan moet denken.
Een subsidie is een welkome financiële ondersteuning voor uw bedrijf. Waar moet u bij een aanvraag allemaal rekening mee houden? Deze checklist wijst de weg.
Haal meer uit uw investering door de belangrijkste fiscale aftrekposten te gebruiken. In deze checklist staat welke dat zijn.
Om een bedrijf te laten groeien is geld nodig. Klopt u daarvoor aan bij een externe partij, dan zal deze veel informatie willen voordat hij geld investeert. Deze checklist vergroot de kans op medewerking.
Stook- en productiekosten kunnen de energierekening van een bedrijf fors hoger laten uitvallen. Met deze checklist vol tips kunt u hier structureel op besparen.
Energie, schoonmaken, verzekeringen. Bezuinigen op deze kostenposten is redelijk eenvoudig. Bovendien spaart u het milieu. Aan de hand van deze checklist kunt u op jaarbasis honderden euro"s besparen.
Getoond 1 tot 12 van 47. Er zijn meerdere pagina's.
Bereken de btw, autokosten, de posttarieven, of wat het oplevert om te wisselen tussen BV en eenmanszaak. Gebruik de checklists voor het schrijven van bezwaarschrift of beroepschrift. En bekijk ook eens de vele voorbeeldbrieven en documenten.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming