Apps die het regelen van uw financiën makkelijker maken; een uitkomst voor ondernemers. Wij hebben er 5 voor u geselecteerd. 
Wilt u uitrekenen hoeveel belasting u moet betalen over (uw deel van) een erfenis? De Belastingdienst heeft daarvoor een handig programma op de site staan.
Met deze btw-berekenaar of calculator voor Excel reken je snel en eenvoudig uit hoe hoog een bedrag is inclusief btw of juist exclusief btw.
Na de verkoop van een eigen woning met overwaarde kunt u te maken krijgen met de bijleenregeling. Uw renteaftrek is daardoor misschien beperkt. De Belastingdienst heeft een handig programma om dit uit te rekenen.
Wilt u uitrekenen hoeveel u maximaal aan betaalde lijfrentepremies mag aftrekken bij uw aangifte inkomstenbelasting? De Belastingdienst heeft daarvoor een heel handig programma op de site staan.
Wilt u uitrekenen hoeveel belasting u moet betalen over een schenking? De Belastingdienst heeft daarvoor een handig programma op de site staan dat u kunt gebruiken voor 2010 en eerder.
Reken uit hoeveel revisierente u moet betalen voor uw lijfrenteverzekering met dit programma van de Belastingdienst.
Reken snel uit wat je kwijt bent aan: de Bijleenregeling, Erfbelasting (Successierecht), Lijfrentepremie, Loonbelasting, Motorrijtuigenbelasting, Schenkbelasting, Revisierente.
Als werkgever kunt u uw medewerkers fiscaal voordelig belonen door van hen geld te lenen voor uw bedrijf. U kunt er bovendien zelf óók fiscaal beter van worden. 
De meeste ondernemers worden door de belastingdienst verplicht te factureren en een goede factuuradministratie bij te houden.
Bereken de btw, autokosten, de posttarieven, of wat het oplevert om te wisselen tussen BV en eenmanszaak. Gebruik de checklists voor het schrijven van bezwaarschrift of beroepschrift. En bekijk ook eens de vele voorbeeldbrieven en documenten.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming