Heb jij al een financieel plan? Hoe zorg je voor een plan dat bij jouw situatie past en waar je op kunt sturen? Met deze checklist helpen we je graag op weg.
Betalingsachterstanden die groter worden en kredietlimieten die zijn bereikt: een faillissement komt nooit uit de lucht vallen. Met deze checklist stuurt u uw bedrijf op tijd bij.
Als je naar een externe financier stapt voor de financiering van je exportplannen, kun je een aantal vragen verwachten. Weet jij ze te beantwoorden? Gebruik deze checklist als voorbereiding op het gesprek met een financier en vergroot je kans op financiering.
Een subsidie is een welkome financiële ondersteuning voor uw bedrijf. Waar moet u bij een aanvraag allemaal rekening mee houden? Deze checklist wijst de weg.
Uitstel van betaling is soms mogelijk als uw onderneming een belastingaanslag niet kan betalen. Hoe vraagt u dit aan en waar moet u aan voldoen? Deze checklist wijst de weg.
Bent u het niet eens met een belastingaanslag? Dan kunt u daar bezwaar tegen aantekenen door middel van een bezwaarschrift. Met deze checklist voldoet u aan alle voorwaarden.
Een checklist voor goed debiteurenbeheer om u te helpen bij het op orde brengen van uw debiteurenadministratie.
Haal meer uit uw investering door de belangrijkste fiscale aftrekposten te gebruiken. In deze checklist staat welke dat zijn.
Om een bedrijf te laten groeien is geld nodig. Klopt u daarvoor aan bij een externe partij, dan zal deze veel informatie willen voordat hij geld investeert. Deze checklist vergroot de kans op medewerking.
Het is een terugkerend ritueel, het opstellen van de jaarrekening, al zal u dat vaak uitbesteden aan een administratiekantoor. Maar ook dan moet u voorbereidingen treffen. Deze checklist geeft aan waar u aan moet denken.
Een Payment Service Provider (PSP) regelt de elektronische betalingen op uw website. Bepaal met deze checklist voor welke PSP u het beste kunt kiezen.
Is uw bezwaarschrift afgewezen door de Belastingdienst? Dan kunt u daartegen in beroep gaan bij de rechtbank. Met deze checklist zorgt u ervoor dat uw beroepschrift aan alle voorwaarden voldoet.
Getoond 1 tot 12 van 18. Er zijn meerdere pagina's.
Bereken de btw, autokosten, de posttarieven, of wat het oplevert om te wisselen tussen BV en eenmanszaak. Gebruik de checklists voor het schrijven van bezwaarschrift of beroepschrift. En bekijk ook eens de vele voorbeeldbrieven en documenten.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming