- Hidden - real-estate-investment-home-loan-savings-to-buy-home-concepts-house-wooden-model-fingers-climb-on_t20_LzQ1RZ.jpg
7 feb 2020

Lucratief beleggen in vastgoed

Heb je geld over? Het is het tegenwoordig niet slim meer om dit op een spaarrekening te zetten. De eerste grote Nederlandse bank heeft inmiddels bekendgemaakt dat de rente 0 procent wordt en dat grote spaarders zelfs negatieve rente voor hun kiezen krijgen. Dit biedt ook kansen om te investeren in vastgoed en vastgoedondernemer te worden. Waar moet je op letten?
- Hidden - Goed.jpg
4 feb 2020

Zakelijk of particulier energiecontract

Zzp'ers en eenmanszaken mogen meestal zelf bepalen welk type energiecontract zij afsluiten. Toch is het in veel gevallen interessanter om een particulier contract af te sluiten in plaats van een zakelijk energiecontract. In dit artikel leggen wij het verschil tussen deze twee contracten uit.
- Hidden - laptop-technology-corporate-business-teamwork-PNQFSAZ.jpg
10 jan 2020

20 Verschillende manieren om naamsbekendheid te vergroten

Je webshop met sportartikelen wordt wel goed bezocht en er wordt inmiddels ook wel aardig verkocht, maar je bent nog lang niet tevreden over de omzet. Je denkt aan andere markten. Zijn er die je over het hoofd ziet? Misschien een yogastudio of een yogaschool? Je wil het ook wat professioneler maken en vooral je naamsbekendheid vergroten.
- Hidden - de zaak geld huisjes.jpg
16 dec 2019

Eindelijk ook een hypotheek voor zzp’ers

Veel mensen komen op een punt in hun leven waarop ze na gaan denken over het kopen van een eigen woning. Een eigen woning lijkt voor veel zzp’ers en beginnende ondernemers een onbereikbare droom. Dat was tot voor kort ook zeker zo, maar inmiddels is er gelukkig een hoop veranderd. Een hypotheek voor zzp'ers en daarmee het kunnen kopen van een eigen woning is nu eindelijk een haalbare droom.
- Hidden - location-3582414_1920.jpg
1 nov 2019

Dit kan fleet management voor uw MKB-bedrijf betekenen

Goede grip op de vloot houden is de manier waarop de kosten beter in de hand te houden zijn. Daarom is een goed systeem voor fleet management tegenwoordig essentieel voor elk MKB-bedrijf.
Handige Zaken shutterstock_523613569-2.png
4 okt 2018

Op zakenreis naar de andere kant van de oceaan

Voor zaken naar de andere kant van de grote plas: voor inspiratie, een business meeting of het uitwerken van concrete plannen. Natuurlijk bereid je je zakenreis goed voor, maar hoe zit het eigenlijk met je reisdocumenten? Heb jij alles wat je nodig hebt om voet aan land te mogen zetten?
- Hidden - header.zaak.jpg
1 jul 2018

Privacy Statement

De bescherming van uw persoonsgegevens is van essentieel belang voor De Zaak. Persoonsgegevens van cliënten worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij gelden de volgende uitgangspunten:
- Hidden - de zaak algemene voorwaarden.jpg
1 jul 2018

Disclaimer

Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid, volledigheid en actualiteit van de gegevens (waaronder artikelen) op de website. Dat geldt ook voor informatie/ artikelen en/of modules van derden die wij op de website plaatsen en ter beschikking stellen aan leden of niet-leden. Onjuistheden of onvolledigheden kunnen wij echter niet voorkomen.
- Hidden - Hetgaatlukken.jpg
19 sep 2016

Ondernemers hebben meeste moeite met marketing en winst maken

Nederlandse ondernemers zijn veelal positief ingesteld en geloven in hun eigen producten en/of diensten. Bij veel ondernemers ontbreekt het echter aan een goede managementstructuur, de juiste focus en handige tools om deze positieve houding om te zetten in harde resultaten als winst en klanttevredenheid. Hierdoor blijft een groot deel van de potentie onbenut.
Financiën de-zaak-financiering-geld-gestapeld-euro-sparen-zuinig.jpg
11 aug 2016

Het belang van een goede kredietscore

Eén niet betaalde factuur kan al tot een faillissement leiden. Het kan je namelijk een negatieve ‘betaalreputatie’ opleveren. Veel zakelijke klanten en leveranciers kijken naar jouw rating (kredietscore) voor ze zaken met je doen. Weet jij wat jouw score is? We laten je graag zien wat je score is en wat dit betekent.
- Hidden - De Zaak Vrije Dagen Vakantie Dagen Rust Lezen Ochtend.jpg
6 jun 2016

Kennisontbijt Marketing 22 mei

Wilt u leren op welke manier u als mkb-ondernemer slim marketing kunt voeren? Kom dan naar ons kennisontbijt over dit onderwerp, tussen 7.00 en 9.00 uur.
Getoond 1 tot 12 van 30. Er zijn meerdere pagina's.
De Zaak geeft je eenvoudig toegang tot alle praktische informatie die je als ondernemer nodig hebt met ons magazine, onze website, jouw ondernemersprofiel in MijnZaak en het telefonische advies.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming