Interview DI8A3587-2.jpg
25 okt 2016

“Failliet gaan is het beste dat me ooit is overkomen”

Alexander Wijninga werd in 2016 uitgeroepen tot 'de meest veelbelovende jonge ondernemer'. Kort daarna ging zijn bedrijf Watermelon failliet. “Ik heb twee weken niets gedaan. Daarna heb ik de curator gebeld en alles, behalve de inboedel en de software, teruggekocht.”
Hoe is het nu met de-zaak-interview-hoe-is-het-nu-met-sandra-van-houwelingen.jpg
13 nov 2015

Hoe is het nu met......Sandra van Houwelingen?

In 2004 werd Sandra van Houwelingen uitgeroepen tot Zwarte Zakenvrouw van het Jaar, in 2005 stond zij in De Zaak. Als CEO van SHR Holding maakte ze naam met het Rotterdamse Sorgh & Hoop: een voor Nederlandse begrippen uniek horecaconcept. Na twaalf jaar zette zij in 2007 tijdelijk een punt achter het zakendoen: zij wilde meer aandacht aan haar kinderen besteden. Met haar management consultancy Kruiden en Klompen is zij nu een veelgevraagd adviseur. Lessen van een ervaren vrouwelijke ondernemer.
Hoe is het nu met de-zaak-hoe-is-het-nu-met-coolblue-pieter-zwart.jpg
30 jun 2015

Pieter Zwart over 10 jaar ondernemerschap bij Coolblue

Hoe is het nu met... de mannen van Coolblue? In 2005 waren Pieter Zwart en compagnons Paul de Jong en Bart Kuijper al goed bezig met hun bedrijf Coolblue. In De Zaak vertelde hij dat de omzet 35 miljoen euro bedroeg. Tien jaar later is die meer dan vertienvoudigd. Continue groei en innovatie, hoe krijgen de mannen dat voor elkaar? Dat vertelt Pieter in de nieuwste editie van De Zaak!
Hoe is het nu met de-zaak-hoe-is-het-nu-met-de-buurtboer.jpg
15 mei 2015

Hoe is het nu met... de Buurtboer?

In 2012 waren het er 100, tegenwoordig hebben ruim 250 bedrijven een abonnement op de Buurtboer. Caroline (1978) en Nikki (1977) zijn gek op gezond en halen nog steeds hun lunchproducten van lokale ondernemers, niet uit de supermarkt. Hoe bouwden zij met deze visie een succesvol bedrijf? De Zaak nummer 3 2015 delen de vrouwen hun gouden tips.
Hoe is het nu met
31 mrt 2015

Alles voor één hoogtepunt

Tien jaar geleden stonden Norbert Chevalier en Martijn van der Meulen in De Zaak. Met hun bedrijf This Is Golf organiseerden ze het jaarlijkse evenement KLM Open. Hun missie: de golfsport hip, happening en sexy maken. Is dat gelukt? Je leest het in de De Zaak nummer 2 2015! Hieronder lees je het stuk van 10 jaar geleden.
Hoe is het nu met
26 feb 2015

De twee vriendinnen van Out of Office

Tien jaar geleden stonden Hanny van der Zant en Manuela Cohen in De Zaak. Met hun bedrijf 'Out of Office' verzorgen ze secretaressediensten. Hoe is het nu met de vriendinnen? Zijn ze nog steeds samen aan het werk? Lees het in de De Zaak nummer 1 2015! Hieronder lees je het stuk van 10 jaar geleden.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming