Huisvesting Antrekk-helena-lopes.jpg
25 apr 2018

Alles over flexwerkplekken!

Reis jij nog dagelijks heen en weer naar dezelfde locatie, of zou je liever met de moderne trend meegaan? Open dan je ogen voor de ongekende mogelijkheden en voordelen van flexplekken en kies alvast de leukste spots uit.
Huisvesting Pricewise-energievergelijker.jpg
19 mrt 2018

Hoe kies je het juiste zakelijke energiecontract?

Energie kan een hoge kostenpost zijn voor een onderneming. Daarop wil je zo veel mogelijk besparen. Door een zakelijke energievergelijker te gebruiken, weet je welk energiecontract het best past bij de onderneming. Heb je een klein bedrijf, dan is een particulier contract misschien wel voordeliger.
Huisvesting Pricewise-Online-energie-vergelijken-dz.jpg
2 mrt 2018

Energie besparen in een bedrijfspand

Als ondernemer bespaar je waar je kunt. Dus ook op de energierekening. Dat kan door een voordelig energiecontract af te sluiten, maar je kunt ook duurzame oplossingen toepassen in het bedrijfspand om minder energie te verbruiken. Ook dat betekent lagere kosten. Wat kun je doen samen met de andere werknemers? Zeven adviezen.
Starters Aardappel plantage.png
3 jul 2017

‘Je leert elke dag iets anders’

Het advies van Gijs Herpers voor ondernemers die willen investeren in Bangladesh. Niets is belangrijker dan actief zijn binnen de juiste gemeenschappen en kennis hebben van de normen en waarden in het land.
Huisvesting Kansen in landbouw en water.jpg
22 jun 2017

Kansen in landbouw en water

Bangladesh groeit hard. Investeringen in landbouw en waterbeheer helpen het land zich weerbaar te maken tegen de gevolgen van klimaatverandering.
Starters argiculture Bangladesh.png
9 jun 2017

Water en land: het blauwe en gele goud voor Bangladesh

Water is het blauwe goud voor Bangladesh, van levensbelang voor een snel uitdijende bevolking, economie en de landbouw, waarin de helft van de Bengalen zijn brood verdient.
Deals Bureau Manhattan verstelbaar geolied eiken JM-7 (1).jpg
13 dec 2016

De Zaak Deal: DroomHout

Ondernemers onder elkaar, daar houden we van bij De Zaak. Daarom vanaf nu de mogelijkheid om als lid van De Zaak een deal te bieden aan je collega-ondernemers! Wil je ook een De Zaak Deal? Word lid en stuur ons een bericht via MijnZaak. We trappen nu af met Jacques Mentrop van DroomHout.
Huisvesting de zaak bedrijfsvoering consultants.jpg
12 jul 2016

Houd rekening met het bestemmingsplan

Bij de huisvesting van jouw bedrijf moet je rekening houden met het bestemmingsplan van de gemeente waar je je wilt vestigen. Hierin staat welke activiteiten op een bepaalde locatie mogen plaatsvinden.
Huisvesting de zaak bedrijfspand kopen.jpg
6 jun 2016

Het huren van een bedrijfspand

Het huren van een bedrijfspand of winkelruimte heeft bepaalde voordelen ten opzichte van kopen. U hoeft bijvoorbeeld geen hypotheek af te sluiten en de verhuurder zorgt voor het onderhoud. De huur opzeggen is bovendien gemakkelijker dan het verkopen van een pand. Wat komt er kijken bij huren?
Huisvesting de zaak checklist.jpg
3 jun 2016

Beperk gevolgschade met een stappenplan bedrijfscontinuïteit

Als jouw bedrijf schade oploopt door bijvoorbeeld brand of een inbraak is het essentieel om zo snel mogelijk weer operationeel te zijn. Bedrijfsstilstand kan immers fataal zijn. Juist de gevolgschade, zoals het verlies van marktaandeel en (potentiële) klanten die naar de concurrent gaan, vormt de grootste bedreiging voor de voortgang van een onderneming.
Huisvesting de-zaal-mvo-maatschappelijk-verantwoord-ondernemen-milieu-zuinig-groen-efficient.jpg
3 jun 2016

Zakelijk en toch milieuvriendelijk blijven als ondernemer

Duurzaam ondernemen is een alom bekend begrip waar je ook als ondernemer bijna niet meer omheen kan. Dat is niet zo verwonderlijk, want een gezonde omgeving ligt voor een groot deel in onze eigen handen. Steeds meer bedrijven hebben dan ook een duurzame instelling.
Huisvesting de zaak bedrijfspand kopen.jpg
3 jun 2016

De ondernemer en WOZ-waarde

Ondernemers weten alles van belasting betalen: vennootschapsbelasting, OB… ze zijn er bij wijze van spreken dagelijks mee bezig. Merkwaardig genoeg ligt dat anders bij de OZB, de onroerendezaakbelasting. Zonde, want een beetje aandacht daarvoor kan de ondernemer flink wat geld besparen.
Getoond 1 tot 12 van 72. Er zijn meerdere pagina's.
Een belangrijke keuze is die waar u uw bedrijf vestigt. Dat kan een bedrijfsgebouw zijn, een kantoorruimte of een leuk winkelpand. Wat is verstandiger: huren of kopen? Hoe zit het met de btw, de hypotheek en andere kosten?

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming