Huisvesting de zaak geld huisjes.jpg
16 jul 2018

Een bedrijfspand kopen

Wie een pand zoekt om zijn bedrijf te vestigen heeft de keuze om te kopen of te huren. Als u bereid bent om een investering te doen, zeker weet dat u de komende jaren niet gaat uitbreiden en het niet erg vind om op te draaien voor eventuele verbouwingskosten, is kopen een goede optie.
Huisvesting shutterstock_708556399.png
4 jul 2018

Voor- en nadelen bij het afsluiten van een aflossingsvrije hypotheek

Een aflossingsvrije hypotheek afsluiten gaat niet over één nacht ijs. Veel mensen weten überhaupt nog niet zo goed wat een aflossingsvrije hypotheek is en wat de voor- en nadelen er van zijn. Hier lees je meer over de aflossingsvrije hypotheek en waarom je er juist wel of juist niet voor moet kiezen.
Huisvesting de zaak vraagteken uitroepteken vraag antwoord.001.jpeg
12 jun 2018

7 veelgestelde vragen over huur en verhuur van bedrijfsruimte

Over (ver)huur van bedrijfsruimtes bestaat de nodige onduidelijkheid bij ondernemers, vooral als het gaat om rechten en plichten. De Zaak Advies krijgt er regelmatig vragen over. Een selectie van de meest gestelde, plus de antwoorden.
Huisvesting Antrekk-helena-lopes.jpg
25 apr 2018

Alles over flexwerkplekken!

Reis jij nog dagelijks heen en weer naar dezelfde locatie, of zou je liever met de moderne trend meegaan? Open dan je ogen voor de ongekende mogelijkheden en voordelen van flexplekken en kies alvast de leukste spots uit.
Huisvesting de zaak belasting belastingdienst.jpg
24 apr 2018

Bedrijfspand en btw - 8 vragen en antwoorden

Of het nou gaat om een huurpand, eigen kantoor of een kantoor aan huis, de vraag is altijd: "Is het met of zonder btw?"
Huisvesting Pricewise-energievergelijker.jpg
19 mrt 2018

Hoe kies je het juiste zakelijke energiecontract?

Energie kan een hoge kostenpost zijn voor een onderneming. Daarop wil je zo veel mogelijk besparen. Door een zakelijke energievergelijker te gebruiken, weet je welk energiecontract het best past bij de onderneming. Heb je een klein bedrijf, dan is een particulier contract misschien wel voordeliger.
Huisvesting Pricewise-Online-energie-vergelijken-dz.jpg
2 mrt 2018

Energie besparen in een bedrijfspand

Als ondernemer bespaar je waar je kunt. Dus ook op de energierekening. Dat kan door een voordelig energiecontract af te sluiten, maar je kunt ook duurzame oplossingen toepassen in het bedrijfspand om minder energie te verbruiken. Ook dat betekent lagere kosten. Wat kun je doen samen met de andere werknemers? Zeven adviezen.
Starters Aardappel plantage.png
3 jul 2017

‘Je leert elke dag iets anders’

Het advies van Gijs Herpers voor ondernemers die willen investeren in Bangladesh. Niets is belangrijker dan actief zijn binnen de juiste gemeenschappen en kennis hebben van de normen en waarden in het land.
Huisvesting Kansen in landbouw en water.jpg
22 jun 2017

Kansen in landbouw en water

Bangladesh groeit hard. Investeringen in landbouw en waterbeheer helpen het land zich weerbaar te maken tegen de gevolgen van klimaatverandering.
Starters argiculture Bangladesh.png
9 jun 2017

Water en land: het blauwe en gele goud voor Bangladesh

Water is het blauwe goud voor Bangladesh, van levensbelang voor een snel uitdijende bevolking, economie en de landbouw, waarin de helft van de Bengalen zijn brood verdient.
Deals Bureau Manhattan verstelbaar geolied eiken JM-7 (1).jpg
13 dec 2016

De Zaak Deal: DroomHout

Ondernemers onder elkaar, daar houden we van bij De Zaak. Daarom vanaf nu de mogelijkheid om als lid van De Zaak een deal te bieden aan je collega-ondernemers! Wil je ook een De Zaak Deal? Word lid en stuur ons een bericht via MijnZaak. We trappen nu af met Jacques Mentrop van DroomHout.
Huisvesting de zaak bedrijfsvoering consultants.jpg
12 jul 2016

Houd rekening met het bestemmingsplan

Bij de huisvesting van jouw bedrijf moet je rekening houden met het bestemmingsplan van de gemeente waar je je wilt vestigen. Hierin staat welke activiteiten op een bepaalde locatie mogen plaatsvinden.
Getoond 1 tot 12 van 73. Er zijn meerdere pagina's.
Een belangrijke keuze is die waar u uw bedrijf vestigt. Dat kan een bedrijfsgebouw zijn, een kantoorruimte of een leuk winkelpand. Wat is verstandiger: huren of kopen? Hoe zit het met de btw, de hypotheek en andere kosten?

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming