Handige zaken de zaak Windows toetsenbord-indeling-wijzigen header.jpg
14 okt 2019

Windows-tip: toetsenbord geeft verkeerde tekens

Even herkenbaar als vervelend: je begint een mail of Word-document te typen, maar je toetsenbordinstellingen zijn gewijzigd, waardoor je verkeerde tekens ziet. Een / wordt bijvoorbeeld een – . Vaak heb je per ongeluk je instellingen aangepast. Gelukkig kun je dit snel oplossen met deze handige tips.
ICT De Zaak homepage artikel.jpg
12 sep 2019

Zo maak je een killer homepage voor je site

Wanneer je een begin maakt met een website, duurt het niet lang of je vraagt jezelf af of je wel op de goede weg bent. Hoe kan ik mijn homepage het beste indelen? Wat komt waar op de site? En waar zet ik mijn menu? Tips voor de optimale homepage lay-out!
ICT de-zaak-app-iphone-smartphone-online-store.jpg
17 apr 2019

10 dingen van WhatsApp die je nog niet wist

Vrijwel iedereen gebruikt WhatsApp om berichtjes te sturen, maar doet dat lang niet altijd optimaal. Wist je dat je de app veel meer kunt personaliseren? Wat dacht je van een instelling die je data-verbruik aanzienlijk vermindert? We hebben er tien handige functies op een rij gezet.
Leen Zevenbergen de-zaak-leen-zevenbergen-column.jpg
28 mei 2018

Team belangrijker dan Tech

Tijdens mijn afgelopen reis naar Sillicon Valley is me iets opgevallen. Namelijk de waardering die men in de VS heeft voor het Team. Zijn mensen belangrijker dan technologie?
Samen sterker Samen Sterker De Zaak Armazing.jpg
5 feb 2018

Hoe studenten een kinderboek tot leven brengen

Een startup van drie studenten en een incubator die er wel toekomst in ziet. Samen brengen ze kinderboeken tot leven met Augmented Reality.
Beveiliging Could_Computer (1).jpg
22 dec 2017

Al je data veilig en volgens de regels in de cloud

Een veilige online omgeving vraagt om een scherp cloudbeleid. Ondernemers staan op dat gebied voor steeds grotere uitdagingen. Want hackers worden slimmer en passen hun manier van werken constant aan. Ondertussen wordt de wet- en regelgeving strenger. Bedrijven moeten aan kunnen tonen dat ze zorgvuldig omgaan met data en privacygevoelige gegevens. Met deze vier tips zorg je dat al je data veilig is en dat in de toekomst ook blijft.
ICT shutterstock_602578049.jpg
26 jun 2017

4 simpele trucs voor een winstgevende back-office

De beste back-office voor je bedrijf is als je lievelingsjasje: hij zit je als gegoten, is geschikt voor al je ambities en hij past bij de rest van je garderobe. Behoor jij tot de gemiddelde groep mannen, dan is eindeloos shoppen niet je hobby. In deze blog geven we je daarom 4 simpele trucs waarmee je snel die back-office vindt die je bedrijf past als een maatpak.
Willem Overbosch google-docs-prezi-the-next-web-8517100439.png
8 mei 2017

Google Docs, Prezi en The Next Web

Willem Overbosch presenteert de nieuwste trends en gimmicks voor ondernemers tijdens het RTL-programma Z in Zaken. Bekijk de aflevering van 5 mei.
ICT shutterstock_319874060 (1).jpg
5 mei 2017

Wat is phishing en hoe voorkom je het?

Hoe weet je of de mail van je bank niet van cybercriminelen komt? Met deze tips van cybercrime expert Wouter Parent trap jij niet in de val.
Willem Overbosch Rondje van de Zaak Willem.jpg
10 mrt 2017

Nestcams, relaxbril en bier

Willem Overbosch presenteert de nieuwste trends en gimmicks voor ondernemers tijdens het RTL-programma Z in Zaken. Bekijk de aflevering van 10 maart.
ICT shutterstock_307219181.jpg
6 mrt 2017

Zo verhoogt een laptop de productiviteit

Met een laptop is een werknemer productiever dan zonder, blijkt uit verschillende onderzoeken. Het apparaat wint het qua productiviteit van andere mobiele apparaten als de smartphone en tablet, en ook van de desktop computer.
ICT shutterstock_272163653 (2).jpg
6 mrt 2017

6 overwegingen als je een zakelijke laptop aanschaft

Ga je een of meerdere laptops kopen voor jouw onderneming, dan kun je kiezen uit een enorm aanbod. Als mkb’er maak je andere overwegingen dan een particulier. Waar moet je als ondernemer op letten als je een laptop aanschaft?
Getoond 1 tot 12 van 64. Er zijn meerdere pagina's.
De digitalisering is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Welke applicaties maken het verschil? Welke hardware is voor jouw bedrijfsvoering het meest geschikt? En welke tools maken het werken voor je makkelijker? Je vindt het op deze pagina's.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming