Als ondernemer ben je trots op je bedrijf en dat wil je aan iedereen laten zien. Ook online. Maar wat nu als je webwinkel wordt gehackt en klantendata op straat komen te  liggen?

Vanaf maandag 26 oktober start een twee weken durende campagne die de online veiligheid moet bevorderen. De geschatte kosten van cybercrime in Nederland bedragen acht miljard euro. Lang niet alles wordt bekend, simpelweg omdat bedrijven er niet graag mee te koop lopen.

Bedenk dat de verantwoordelijkheid voor cyber security niet alleen bij je provider of automatiseerder ligt, maar bij iedereen in je bedrijf. Leer je daarom te wapenen tegen cybercriminelen en versterk je onderhandelingspositie met leveranciers.

Kom naar Tek Tok late night: mkb cyber secure op 3 november
Kom op dinsdag 3 november van 19:00 – 23:00 uur naar Tek Tok late night: mkb cyber secure in het Paard van Troje in Den Haag. De late night talkshow staat geheel in het teken staat van het midden- en kleinbedrijf. Cyber security voor ondernemers wordt concreet gemaakt met interviews, debat, voorbeelden, experimenten en directe ontmoetingen met experts. Met live muziek.

‘Mkb cyber secure’ is onderdeel van Alert Online
Deze Tek Tok late night wordt georganiseerd door SIDN samen met Tek Tok als onderdeel van Alert Online, de landelijke cyber security campagne die dit jaar in het teken staat van het mkb.

Meer activiteiten in het land
De campagneperiode van Alert Online loopt in 2015 van 26 oktober t/m 6 november. In deze periode organiseren een groot aantal organisaties allerlei activiteiten om de kennis over online veiligheid te vergroten en het handelen ernaar te stimuleren.

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Lees ook…