21 augustus 2013
Wanneer u Twitter goed gebruikt, kan het bijdragen aan uw zakelijk succes. Om die reden maakt De Zaak een serie artikelen, waarin u kennis maakt met handige tools en nut en betekenis van typische Twitter-functionaliteiten. In dit artikel treft u een overzicht aan van de tot nu toe gepubliceerde artikelen.

1. 10 tips voor zakelijk succes met Twitter »
Twitter is niet alleen een handige marketing-tool, maar is ook uiterst effectief voor uw relatiebeheer.

2. 9 handige tools voor Twitter
Applicaties om het bereik van uw berichten te meten, te zien welke onderwerpen het het best doen, om links te verkorten, enzovoort.

3. Zo herkent u een nep Twitter-account
Er is een levendige handel in Twitter-accounts en lang niet alle accounts zijn daardoor legitiem. Er zitten accounts tussen die spamverzenders zijn. Hoe herkent u ze?

4. Zo deelt u foto’s op Twitter
Met alleen een tekstbericht zult u niet zo gauw de aandacht op uw bericht vestigen. Een foto of zelfs een video geeft uw boodschap meer kracht.

5. 6 gratis apps om foto’s en video’s te delen op Twitter
Een selectie van de betere – GRATIS – apps om uw berichten van beeld te voorzien.

6. Het gebruik van hashtags
De hashtag (wij zeggen: ‘hekje’) wordt op Twitter gebruikt om onderwerpen te rubriceren en is een goede manier om uw berichten een groter bereik te geven. Hoe maakt u er optimaal gebruik van?

Lees ook:

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Tankpas via De Zaak

Met een volgetankte auto naar je klant, op de OV-fiets naar je meeting of snel de trein in om nog even te werken. Wat je ook kiest, met MoveMove ben je zo onderweg. Probeer 3 maanden gratis via De Zaak.
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…