PARTNERCONTENT - Marjolein van der Wal leeft haar grote droom. Samen met haar vriend heeft ze nu haar eigen rijdende bedrijf, De Sapkar. "Mensen staan in de rij om mijn smoothie te proberen. Dat is prachtig." Om efficiënt te ondernemen gebruikt ze een Canon MAXIFY-printer, waarmee ze snel online kan printen. Bekijk de video.

Passie voor sap

De 31-jarige Marjolein woont al jaren in Amsterdam en studeerde Psychologie. Toch besloot ze het roer om te gooien en haar grote persoonlijke passie en interesse te volgen, namelijk: voeding en gezondheid. “Ik begon zelf smoothies te maken en dacht: hier kan ik wat mee. Ik heb er altijd van gedroomd om ondernemer te zijn; om de ruimte te hebben voor eigen creativiteit en vanuit een persoonlijke motivatie te kunnen werken.” Met haar Sapkar is Marjolein te vinden in Amsterdam, Diemen, Duivendrecht en Amstelveen.
 

Online printen

“Omdat ik een kleine onderneming heb, doe ik het drukwerk voor mijn bedrijf zelf”, vertelt Marjolein. “Het is heel handig dat ik direct vanaf mijn smartphone of tablet documenten en facturen klaar kan zetten en kan printen met de Canon MAXIFY. Dat scheelt me veel tijd. Hierdoor kan ik me focussen op het verkopen van onze verse smoothies.”

 

Auteur: Raphael Klees

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Tankpas via De Zaak

Met een volgetankte auto naar je klant, op de OV-fiets naar je meeting of snel de trein in om nog even te werken. Wat je ook kiest, met MoveMove ben je zo onderweg. Probeer 3 maanden gratis via De Zaak.
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…