PARTNERCONTENT - Lex van Vliet is directeur van VandenBroecke Kliniek uit Leiden. De kliniek is volledig gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Het bedrijf werkt al voor een groot deel vanuit de cloud. Bekijk de video.

Ooglidcorrectie

“Één op de zeven Nederlanders laat in hun leven een ooglidcorrectie uitvoeren”, weet Van Vliet. “Het is een relatief kleine operatie die vaak een grote verbetering oplevert.” De kliniek besloot zich daarom volledig te richten op deze operaties. “VandenBroecke Kliniek is 100 procent gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Iedereen wordt behandeld door een ervaren plastisch chirurg”, benadrukt Van Vliet.

 

Redenen

Er zijn veel redenen waarom mensen kiezen voor een ooglidcorrectie: “Het is iets dat je voor jezelf doet, een afgewogen beslissing. Veel mensen hebben last van hoofdpijn, verminderd gezichtsvermogen of een vermoeid gevoel op de ogen. Het gebeurt ook vaak vanwege esthetische redenen: men ziet er namelijk jaren jonger uit na een ingreep”, weet Van Vliet.

 

Cloud

Om te zorgen dat de chirurgen zich volledig kunnen focussen op de ooglidcorrecties werkt VandenBroecke met slimme en efficiënte online oplossingen. “Ons team werkt vanuit de cloud en vindt het belangrijk om documenten direct te kunnen printen.” Met de printer wordt dat mogelijk gemaakt. Van Vliet: “VandenBroecke Kliniek staat voor excellente service en de Canon MAXIFY helpt ons dit doel te behalen.”

 

Auteur: Raphael Klees

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Lees ook…