"Zitten is net zo ongezond als roken en toch zitten we veel te veel. Vooral tijdens het werk", weet Marcel Demper, mede-oprichter van MisterBrightLight. "Daarom hebben we MisterBrightLight ontwikkelt - het bureau van de toekomst." Bekijk de video.

 

Doel

Met zijn innovatieve product heeft Demper een duidelijk doel. “We willen werken beter en gezonder maken. Het bureau motiveert je om vaker te gaan staan.”

Futuristisch

“Het bureau zit vol met futuristische eigenschappen”, omschrijft Demper die een aantal functies demonstreert. “Als ik mijn hand boven de tafel houd, gaat hij vanzelf omhoog.” Ook heeft het bureau een lichtbalk rondom het tafelblad waarmee je de sfeer kunt bepalen. Met een knop op het bureau kun je de kleur van het licht eenvoudig aanpassen. “Het leukste is: hij staat in verbinding met je smartphone, waarmee je via een app bij kunt houden hoe lang je staat en zit op een dag. Je kunt ook zelf een zit-staan-ritme daarin bepalen.”

Slimme printer

Demper demonstreert direct nog een van zijn andere ‘trucjes’ om slimmer en sneller te werken. “Met mijn smartphone kan ik direct een printopdracht versturen naar onze printer, de Canon MAXIFY“. Met een paar drukken op de knop, via een overzichtelijke app, verstuurt hij een printopdracht, waarna er direct een printje uit de printer rolt.

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven.
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…