PARTNERCONTENT - Hoe duurzaam ben jij? Daar moet je misschien een nachtje over slapen. Geen betere locatie om dat te doen dan in hotel Ecomama in Amsterdam. Om mensen te helpen duurzamer te leven is het hotel volledig gericht op recycling en besparing van materialen. Bekijk de video.

 

PARTNERCONTENT – Hoe duurzaam ben jij? Daar moet je misschien een nachtje over slapen. Geen betere locatie om dat te doen dan in hotel Ecomama in Amsterdam. Om mensen te helpen duurzamer te leven is het hotel volledig gericht op recycling en besparing van materialen. Bekijk de video.

Betere wereld

“We promoten duurzaam leven als een levensstijl”, vertelt Elke Sliepenbeek van Ecomama Hotel. “In het centrum van Amsterdam hebben wij een uniek hotel, waar mensen met verschillende achtergronden samenkomen die streven naar een betere wereld. We recyclen al het afval in het hotel, besparen zoveel mogelijk water en gebruiken duurzame, herbruikbare materialen.”
 

Snel en efficiënt printen

“We hebben veel gasten en tijd is een schone zaak. Om je gasten tevreden te houden moet je als hotelmedewerker snel kunnen handelen. Je apparatuur moet dan wel meewerken. Ik heb bijvoorbeeld een betrouwbare printer nodig”, weet Sliepenbeek. “Met de Canon MAXIFY hebben we een goede all-in-one printer. Een goede, betrouwbare printer draagt bij aan de tevredenheid van onze medewerkers en onze klanten.”
 

Duurzamer leven

“Met ons hotel bieden we mensen de gelegenheid om de stressvolle wereld even te ontvluchten en bij ons te relaxen. Daarnaast willen steeds meer mensen betrokken en positief zijn over hun impact op het milieu. Die twee dingen combineren we bij Ecomama.” De jonge oprichter van het hotel, Anika Jacobs, heeft naast Ecomama een tweede hotel in Amsterdam, Cocomama. “Samen zijn we verantwoordelijk voor de sporen die we achterlaten”, verklaart ze haar keuze voor een ‘groen’ hotel. “Het is gelukkig geen rocket science. Betrek personen en help ze bewustzijn, samen kun je kleine stapjes maken richting een duurzamere manier van leven.”

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Lees ook…