Wanneer u overstapt naar een nieuwe versie van Outlook, dan kan het even wennen zijn. Bepaalde functies staan opeens op een heel andere plek. Zoals wanneer u overstapt van een oudere versie van Outlook naar Outlook 2007. Tips en trucs om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Outlook 2007
Vergeleken met eerdere versies heeft Microsoft Outlook 2007 een ander uiterlijk. Bovendien kunt u verschillende onderdelen van het programma personaliseren.

Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze om uw taken te sorteren op andere criteria dan einddatum. Ook is het mogelijk om uitgaande e-mail-berichten op spelfouten te laten controleren. Geen overbodige luxe, wanneer u regelmatig zakelijke e-mails verstuurt. 

Geeft u de voorkeur aan het werken met weeknummers, dan kan Outlook die ook in de Agenda tonen.

En hoe vaak komt het niet voor dat u niet meteen op een e-mail kunt of wilt reageren, maar dat pas op een later tijdstip wilt doen? Welnu, in Outlook 2007 kunt u een herinnering instellen om te reageren op een e-mailbericht.

Lees het gehele bericht »

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Download Whitepaper Rechtsvormen

Download gratis de whitepaper “Rechtsvormen” met alle voor- en nadelen per rechtsvorm, handige tips voor ondernemers en rechtsvormkeuze test.
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…