Uit onderzoek blijkt dat 80 procent van de bedrijven en non-profit-organisaties niet goed is voorbereid op een crisissituatie. "Dat is zonde, omdat je met een goed doordacht plan schade kunt beperken en er zelfs met een betere reputatie uit kunt komen", weet Alfred Knorr, directeur van Stormdijk. Bekijk de video.

 

Crisissituatie

Stormdijk geeft bij crisissituaties strategisch advies en operationele ondersteuning. “We leveren preventieve diensten in de vorm van trainingen en audits en acute ondersteuning bij spoedeisende situaties.”

 

Snel handelen

“Omdat we bij crisissituaties snel ondersteuning moeten geven is de Canon MAXIFY een uitkomst. Met de Canon MAXIFY is het mogelijk om documenten direct te scannen en door te sturen naar mobiele apparaten. Zo hebben wij belangrijke documenten altijd paraat. We kunnen onmiddellijk in actie komen en daardoor de schade beperken”, aldus Knorr.

 

Auteur: Raphael Klees

 
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

100% focus op je business

MijnZaak helpt je altijd en overal, zodat jouw focus blijft op je core-business. Kortom, alles wat je zoekt nu op één plek; juridische documenten op maat, 1-op-1 advies van experts en voordeel op + 50 diensten.

Lees ook…