Gebruik WhatsApp effectiever
Vrijwel iedereen gebruikt WhatsApp om berichtjes te sturen, maar doet dat lang niet altijd optimaal. Wist je dat je de app veel meer kunt personaliseren? Wat dacht je van een instelling die je data-verbruik aanzienlijk vermindert? We hebben er tien handige functies op een rij gezet.
Er worden deze week e-mails verstuurd die afkomstig lijken van Mr. G.B. Haalbers (assistent-curator) van Belastingkantoor Amsterdam en Intrum Justitia. In de mails doen de afzenders het voorkomen alsof er een vordering openstaat van ‘China Trading Compagny' – volgens de afzender onderdeel van SNS Property Finance en KPN. Ga niet op de mails in en klik niet op de linkjes in de mails. Ze zijn vals!
Kleine websitebouwers en -ontwikkelaars kunnen voor vrijwel niets gebruik maken van Microsoft WebsiteSpark. Het is een wereldwijd netwerk dat Microsoft in het leven heeft geroepen om webbouwers en -hosters in contact te brengen met klanten, partners en andere webontwikkelaars. Deelnemers kunnen gratis software downloaden.
Je hebt rapporten en rapporten. Je kunt in Analytics bij wijze van spreken net zoveel rapporten maken, als je wilt. Met als gevolg dat je "door de bomen het bos niet meer ziet". Wat is nou wel belangrijk en wat niet?
Een bedrijf dat niet aanwezig is op internet, is praktisch onzichtbaar. Hoe presenteert u zich daar? Op welk platform? Via welke kanalen? En wat doet u met Google? Vragen waar elke ondernemer in het mkb mee te maken heeft. Voor de antwoorden kunt u hier terecht.
© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming