Column Charlotte Meindersma | Charlottes Law
Lange tijd hadden de EU en de Verenigde Staten het Safe Harbour Verdrag. Daarin was geregeld dat de VS de persoonsgegevens van EU burgers goed moesten beschermen en dat zij deze niet zomaar mochten gebruiken. Het verdrag bleek verouderd en werd door het Hof van Justitie onderuit gehaald. Onlangs werd de concepttekst van het nieuwe data-akkoord gepubliceerd. Wat betekent dit voor ondernemers?
Ook op YouTube kunnen sneltoetsen een heleboel muisklikken vervangen. We hebben de belangrijkste sneltoetsen op een rijtje gezet.
Uitnodigingen voor spelletjes op Facebook kunnen behoorlijk irritant zijn. Erger je je niet langer: schakel de uitnodigingen gewoon uit.
Onderweg in de auto of het vliegtuig YouTube-video's kijken? Download de YouTube-video's naar je pc of laptop en zet ze op je tablet of brand er een DVD van. Ideaal voor het kijken naar je favoriete video's als je onderweg eens ergens geen internetverbinding hebt.
Microsoft heeft bekend gemaakt dat het vanaf januari 2016 alleen nog de nieuwste versies van Internet Explorer zal ondersteunen. Alleen voor Internet Explorer 9 en 10 zal in bepaalde gevallen nog een uitzondering worden gemaakt.
Een eigen werkbalk in Word met uw eigen meest gebruikte onderdelen. Vanaf Office 2007 kan iedere gebruiker een eigen werkbalk maken. Deze functie heet: werkbalk snelle toegang. Zó gebruikt u hem.
Google heeft het beste met u voor. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) denkt daar echter anders over en stelt een onderzoek naar het privacybeleid van het Amerikaanse internetbedrijf in. Misschien is dat wel de reden dat Google u nu de mogelijkheid biedt om uw Gmail en Google Agenda te downloaden.
Jouw website beter vindbaar maken kan op veel manieren. Zoekmachinemarketing is een zeer bekende methode, maar ook een link plaatsen op speciale overzichtspagina's levert meer verkeer naar jouw site op. Je kunt er op allerlei manieren adverteren, ook gratis.
Nuttige overwegingen en een checklist
Je hebt rondgekeken op het wereldwijde web en een aardig idee gekregen van hoe jouw eigen website eruit zou moeten zien. Nu komt de volgende vraag: ga jij die website zelf bouwen of laat je hem door een professionele ontwerper maken?
Een goede contentstrategie is essentieel wanneer u, net als vele andere mkb'ers, actief bent op sociale media. Want weet u écht wat u met uw boodschap bereikt? Hoe u nóg effectiever kunt zijn? Daarvoor moet duidelijk zijn wat u wilt bereiken en hoe u dat gaat doen. Gebruik dit stappenplan van MarketingMonday om uw eigen contentstrategie op te zetten.
Weet u wanneer de leden van de Koninklijke Familie jarig zijn? Wij hebben een handige oplossing waarmee u alle verjaardagen in één keer in uw agenda zet. U hoeft voortaan dus geen verjaardag meer te missen.
E-mail wordt steeds vaker op mobiele apparaten zoals smartphones of tablets gelezen. Veel bedrijven houden er echter geen rekening mee dat een mobiel scherm veel kleiner is dan een gewoon beeldscherm. 10 tips om e-mails effectief naar mobieltjes te versturen.
Getoond 1 tot 12 van 48. Er zijn meerdere pagina's.
Een bedrijf dat niet aanwezig is op internet, is praktisch onzichtbaar. Hoe presenteert u zich daar? Op welk platform? Via welke kanalen? En wat doet u met Google? Vragen waar elke ondernemer in het mkb mee te maken heeft. Voor de antwoorden kunt u hier terecht.
© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming