Download de nieuwe whitepaper "Alle opties Beleggen in Vastgoed uitgelegd"

Alle voor- en nadelen van vastgoed beleggen + insider tips

 Maandelijks voorschotdividend van 6% op jaarbasis

 Gerealiseerd fondsrendement in 2021 van 9,3%

 Deelname vanaf € 100 per maand of € 2.500 eenmalig

 Mogelijkheid om uit te breiden of te verkopen

 Risico beperking door spreiding & diversiteit

Aangeboden door onze #1 beleggingspartner voor ondernemers

''Prima begeleiding door medewerkers van Synvest bij mijn "voorzichtige" start als belegger vorig jaar.''

We gaan zorgvuldig met de gegevens om

Privacy statement | Synvest privacy statement

Hans Bohne - Eigenaar

Beleggen in Vastgoed

Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging, waarmee een hoog rendement behaald kan worden. Onze vastgoed partner SynVest investeert al sinds 2005 succesvol in vastgoed. Met een sterke en stabiele economie, zijn Nederland en Duitsland aantrekkelijke landen om te investeren in vastgoed. Benieuwd hoe SynVest in jouw voordeel kan werken? Lees hieronder de 3 grootste voordelen:


1) Hoog rendementsprognose

SynVest richt zich bewust op verschillende soorten vastgoed (zoals kantoren, supermarkten, gezondheidscentra e.d.) en volgen continu de ontwikkelingen in de markt.

Hierdoor kunnen ze een optimale vastgoedportefeuille samenstellen met goede rendementsverwachtingen én optimale spreiding.


2) Maandelijks voorschotdividend

De kosten en (huur)opbrengsten van een vastgoedfonds zijn voorspelbaar, waardoor het mogelijk is om een maandelijks voorschotdividend uit te keren. Dit bedrag wordt maandelijks aan je belegging toegevoegd en herbelegd. Zo ontstaat een rente op rente-effect en bouw je nóg sneller vermogen op. Liever je maandelijkse voorschotdividend laten uitkeren? Ook dat is mogelijk, vanaf een bedrag van €5000,- .


3) Belegging uitbreiden en verkopen

Het grote verschil met andere vastgoedfondsen is de mogelijkheid om je belegging uit te breiden of (gedeeltelijk) te verkopen. Bij Synvest Dutch RealEstate fund is er geen einddatum, jij bepaalt zelf wanneer jij uit het fonds stapt. Fijn toch? Om beleggers in het fonds te beschermen, gelden er bij de verkoop van je belegging wel een paar voorwaarden.

Een goede tijd om vastgoed aan te kopen

Het effect van de coronacrisis is terug te zien in gunstige aankoopprijzen van het vastgoed. SynVest kijkt scherp of er huurders zijn met huurachterstanden of betalingsregelingen en nemen dit mee in de aankoop afweging en/of prijs. Ook is het aanbod groot en de vraag is door de onrust relatief laag. SynVest kan zeer kritisch zijn en het beste vastgoed selecteren.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn om te beleggen in Nederlands vastgoed?

Vragen beleggen & Synvest:

Wie is SynVest?

SynVest heeft zich ontwikkeld toch een echte pionier van vastgoedfondsen voor particuliere beleggers. Zij begonnen in 2005 met Nederlandse beleggingsfondsen voor vastgoed.


De beleggingsfondsen van SynVest zijn overzichtelijk. SynVest wil op deze manier beleggen toegankelijk maken, voor grote en kleine beleggers. Ieder fonds is in een paar zinnen uit te leggen, zodat deelnemers direct een duidelijk beeld hebben van de kansen en risico's.

Vanaf welke bedrag beleggen?

Je kan al beleggen vanaf €100 per maand. Kies je voor een eenmalige inleg dan kan dit vanaf €2500. Een combinatie van periodieke inleg + eenmalige inleg is ook mogelijk.


Zijn er risico's?

Ondanks dat SynVest door landelijke spreiding en een grote diversiteit in vastgoed de risico's probeert te beperken, brengt beleggen altijd risico's met zich mee. Denk hier aan bijvoorbeeld marktrisico's, eventuele leegstand van een huurpand of renterisico's.


Wat zijn de kosten?

Aan het beleggen in Nederlands Vastgoed zijn kosten verbonden. Zo zijn er doorlopende fondskosten en uitstapkosten (2,5% na 3 jaar), maar geen instapkosten. Omdat beleggen in vastgoed een langetermijnbelegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht: jaar 1: 9%, jaar 2: 7%, jaar 3: 5%.


‘SynVest Fund Management is als beheerder ingeschreven in het register van de AFM en werkt volgens de richtlijnen van de AIFMD.’

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn om te beleggen in Nederlands vastgoed?