Synchroniseer je agenda met klanten
Misschien werk je zelf niet met weeknummers, je klanten en relaties meestal wel. In de communicatie is het wel zo handig als alle partijen weten over welke week en datum het gaat. Vooral als je internationale klanten hebt of zelf veel in het buitenland bent, is dit belangrijk vanwege de verschillende tijdszones. Zo zet je de weeknummers in de Outlook-agenda.
Wanneer u met eerdere versies van Microsoft Office werkt, kunt u geen Office 2007-bestanden openen. Geen paniek: u kunt een compatibiliteitspakket downloaden.
Gebruikers van Office 2007 kunnen een gratis uitbreiding downloaden waarmee Office-documenten worden omgezet in PDF-documenten. Ook voor oudere versies van Windows is zo'n programma beschikbaar.
Wanneer u overstapt naar een nieuwe versie van Outlook, dan kan het even wennen zijn. Bepaalde functies staan opeens op een heel andere plek. Zoals wanneer u overstapt van een oudere versie van Outlook naar Outlook 2007. Tips en trucs om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Boekhouden is misschien niet uw favoriete bezigheid, maar het hoort er nou eenmaal bij. Gelukkig kan het tegenwoordig een stuk efficiënter en makkelijker dankzij online boekhouden.
Een e-mail met factuur als bijlage is net zo rechtsgeldig als een papieren factuur voor bedrijven onderling. Minister De Jager van Financiën verwacht dat deze versoepeling van de wetgeving het bedrijfsleven een besparing van 600 miljoen per jaar oplevert.
Column Raf Vervloessem
Werken vanuit huis, onderweg of op locatie: het komt steeds vaker voor. Voorwaarde is dan wel dat de kwaliteit van de verbinding met hoofdkantoor en collega’s van het hoogste niveau is. En dat geldt uiteraard ook voor de beveiliging. Next Generation Firewalls maken dat mogelijk.
Zo vind je de juiste tool voor jou
Het bedrijf van de toekomst werkt digitaal, maar veel bedrijven in het mkb worstelen nog met de technologische ontwikkelingen. Misschien heb je al eens geprobeerd om een digitale werkomgeving te creëren, lastig he? Door de groepen aanbieders en adviseurs met hun modules, features en integraties zie je niet meer hoe je echt efficiënter kunt werken.
Advertorial
Office 365 is er voor zakelijk- en privégebruik. Maar wat is nou het verschil? Hier vergelijken we Office 365 Premium met Office 365 Home.
Advertorial
Veel bedrijven hebben besloten dat zij willen profiteren van de flexibiliteit en kostenbesparing die werken in de cloud biedt. Maar met zoveel tegenstrijdige informatie op het internet is het niet voor iedereen duidelijk hoe het nou precies zit. Dat geldt ook voor het overstappen naar Office 365. Daarom hebben wij 3 mythes over Office 365 op een rijtje gezet en vertellen we wat de feiten zijn.
Advertorial
Word, Excel, PowerPoint. Wie kent ze niet? Menig medewerker gebruikt het al jaren. Office 365 zorgt ervoor dat je nu nog productiever bent. We geven je een aantal tips om er zo veel mogelijk uit te halen.
Getoond 1 tot 12 van 18. Er zijn meerdere pagina's.
Kenmerk van een kleine ondernemer of zzp'er is dat hij of zij praktisch alles zelf doet. Brieven schrijven, offertes maken, e-mails en sms'jes versturen, alles bijhouden… En misschien doet u zelf ook nog de boekhouding. Een overzicht van handige programma's, tools, tips en trucs die al dat werk lichter maken.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming