Voorkom onnodige misverstanden over verzonden mail
Outlook stelt tijdens het typen automatisch mailadressen voor. Vaak erg handig, maar niet als het om een e-mailadres gaat dat je niet meer nodig hebt. En helaas heeft Outlook de neiging om de oudste mailadressen als eerste te suggereren. Lees hier hoe je zo'n adres verwijdert.
Je wilt een mailing versturen naar een lijst met personen, waarvan je de e-mail adressen in een aparte map in Outlook hebt staan. Dat kan op de volgende wijze.
Zelfs voor een gebruiker met alleen basiskennis van Office is een mailing versturen met behulp van Word en Excel prima te doen. We zullen stap voor stap uitleggen hoe een mailing kan worden gemaakt en verstuurd. Dit versturen kan zowel per post als per e-mail.
Waarom zou je niet profiteren van het beste van twee werelden? Je kunt namelijk je Gmail-account instellen in Outlook, bijvoorbeeld om een gezamenlijke privé agenda of meerdere (privé-accounts) te delen. Daar is geen hogere wiskunde voor nodig. 
In Microsoft Outlook kun je in één keer alle feestdagen aan de agenda toevoegen. Daarmee voorkom je bijvoorbeeld dat je klanten probeert te bereiken op dagen dat ze niet aan het werk zijn, zoals Hemelvaartsdag of met Pasen. De handeling is niet aan een jaar gebonden. Ook de feestdagen van volgend jaar en de jaren erna verschijnen in de agenda van Outlook.
In de top 10 van ergernissen met e-mail staat zeer zeker de melding voor het versturen van een leesbevestiging. Met één instelling ben je hier voor altijd van verlost. Je kunt trouwens de instellingen volledig aanpassen aan je voorkeuren. Houd daarbij rekening met het lezen op mobiele telefoons.
U heeft niet elke dag de tijd om de stroom met e-mail berichten rustig door te lezen. Maar u wilt wel in één oogopslag zien welke de belangrijkste zijn. Een simpele ingreep maakt dat mogelijk.
U kunt uw contactpersonen in Outlook per categorie indelen. Etiketten maken voor bijvoorbeeld kerstkaarten wordt daardoor een stuk eenvoudiger.
Sinds oktober 2009 is het in Nederland verboden om zowel zakelijk als privé te spammen. (Internationale) spammers zullen het toch blijven proberen, want het gaat om "groot geld". Niet alle anti-virus programma's Hoe spoort u die spam sneller op?
Bij het versturen van mail kiest u zelf een onderwerp, maar bij ontvangen mail is het maar afwachten wat de verzender in de onderwerpregel zet. In Outlook kunt u dit zelf aanpassen. Handig, want daardoor vindt u ontvangen mail later snel terug.
De grote beginnersfout bij het versturen van een mailing vanuit Outlook is de ontvangers selecteren in uw adresboek of contactpersonenlijst. Hoe doet u het wel?
Wanneer u meerdere foto's wilt versturen, kunt u het formaat simpel in Windows aanpassen.
Getoond 1 tot 12 van 52. Er zijn meerdere pagina's.
Kenmerk van een kleine ondernemer of zzp'er is dat hij of zij praktisch alles zelf doet. Brieven schrijven, offertes maken, e-mails en sms'jes versturen, alles bijhouden… En misschien doet u zelf ook nog de boekhouding. Een overzicht van handige programma's, tools, tips en trucs die al dat werk lichter maken.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming