Kiezen of delen Kiezen of Delen 1.jpg
14 feb 2020

"De truc is het mooiste in de mens te zien"

Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak pittige dilemma's voor. In deze aflevering: Meubelmaker Jacques Mentrop, de man achter DroomHout.
Kiezen of delen Kiezen of delen Paulina Damen.jpg
28 okt 2019

"Alles op aarde is met een reden"

Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak pittige dilemma's voor. In aflevering 10: Paulina Damen. Met haar werk binnen Redactiebureau Damen zet ze zich in voor een betere wereld.
Kiezen of delen Kiezen of delen De Zaak Maribel.jpg
3 okt 2019

"In Nederland heerst een zesjescultuur"

Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak pittige dilemma's voor. In aflevering 8: Maribel de Vlaam, marketingmedewerker van Naturapharma.
Kiezen of delen Sonja (49).jpg
30 aug 2019

"Als über-romanticus geloof ik nog steeds in het huwelijk"

Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak pittige dilemma's voor. In aflevering 8: Sonja van Duijnhoven uit Groesbeek. Zij is eigenaar van La Touche Magique; een cadeauservice voor bedrijven én particulieren.
Kiezen of delen Kiezen of delen De Zaak Karel Knoester.jpg
25 jul 2019

"De werkelijke kracht zit in het geloven op zich"

Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak pittige dilemma's voor. In aflevering 7: Karel Knoester van SenSolid Training & Coaching, dat internationaal erkende opleidingen, trainingen en coachingstrajecten voor gerenommeerde bedrijven en particulieren biedt.
Kiezen of delen Kiezen Sergio Torres.jpg
25 jun 2019

"Ik bewonder Willem-Alexander"

Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak pittige dilemma's voor. In aflevering 6: Sergio Torres, directeur van LoanStreet, dat ondernemers helpt aan de beste bedrijfsfinanciering.
Kiezen of delen LRG_DSC03420.JPG
22 mei 2019

"Ik ben een positivo"

Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak pittige dilemma's voor. In aflevering 5: Monique Bransen, die samen met haar man een uitgeverij in managementboeken genaamd Haystack runt.
Kiezen of delen Michiel LJ van de Watering.jpg
25 apr 2019

Zeg bij een hindernis niet 'Why me?' maar 'Try me!'

Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak lastige dilemma's voor. In aflevering 4: Michiel van de Watering, persoonlijk bedrijfsadviseur bij Thexton Armstrong van de Watering.
Kiezen of delen Marina van Rossum.jpg
26 mrt 2019

"Delegeren is niet loslaten, maar vertrouwen geven"

Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak lastige dilemma's voor. In aflevering 3: Marina van Rossum van De Blijmaker.
Kiezen of delen ADDICTIONS12031603 kopie.jpg
25 feb 2019

"Liever vriend, dan ondernemer van het jaar"

Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak lastige dilemma's voor. In aflevering 2: Bert van Weert van Addictions; hét netwerk van samenwerkende marketeers en creatieven uit Amersfoort.
Kiezen of delen Kiezen of delen De Zaak.jpg
24 jan 2019

"Keuze voor Apple pakte goed uit"

Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak lastige dilemma's voor. In aflevering 1: Attie Schipper van DE LIJN, een bureau voor Communicatie, Design & Reclame.
Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak lastige dilemma's voor.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming