Koningin Máxima, Muse en feestdagen
Willem Overbosch presenteert de nieuwste trends en gimmicks voor ondernemers tijdens het RTL-programma Z in Zaken. Bekijk de aflevering van 31 maart.

Máxima

Koningin Máxima was onlangs te gast bij de internationale Impact Summit 2017  in Den Haag. Grote investeerders en fondsbeheerders uit de hele wereld spraken daar over het belang van investeringen die naast rendement ook positieve effecten op de samenleving opleveren. 

Muse

De Muse is een draagbare hersenactiviteitmeter. Ziet er niet alleen futuristisch uit, je hebt er ook nog eens wat aan. 
Volgens de producent neemt je stressniveau hierdoor ook nog eens af. En dat is voor elke ondernemer sowieso handig. Voor zo’n 300 euro te koop.

Vakantiedagen

Heb je als ondernemer flinke plannen voor de komende periode, wees dan gewaarschuwd. Over een aantal weken komen er een aantal feestdagen en de meivakantie aan, als je daar geen rekening mee houdt dan krijg je het deksel op je neus.
Zo is er:
  • Goede Vrijdag op 14 april
  • Pasen op 16 en 17 april
  • en op 27 april is het Koningsdag
Veel personeel neemt ook vrij vanwege de meivakantie, dit jaar van 22 tot en met 30 april. 
Zit dus álles tegen bij je belangrijkste klanten, dan heb je in het slechtste geval maar 13 effectieve dagen in de maand april. Wil je in die dagen deals sluiten, dan moet je snel afspraken gaan maken.
.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Proefrit: Mercedes EQB
De EQB is de ultieme ruime elektrische SUV voor het gezin. Elektrisch, ruim en dynamisch. Nieuwsgierig geworden? Ervaar de EQB nu zelf en reserveer jouw proefrit.