Wow, Leen geeft korting!

Nooit gedacht dat ik ooit eens korting zou geven. Wordt dit een verkoopverhaal? Zeker, gewoon open en bloot en recht voor z’n raap; dit is een leuk product om te kopen en ik geef korting. Leuk om met Sinterklaas of Kerst aan je medewerkers of vrienden te geven. Maak je gelijk een statement!

Wat en waarom?

Duurzaamheid en nadenken over de toekomst van de wereld, zodat we een betere wereld maken voor ons en onze kinderen is een veel voorkomend verschijnsel. Jammer genoeg blijft het vaak bij goede ideeën en goede voornemens en komt het niet tot echte actie. Maar dat het erg moeilijk is om echt tot actie over te gaan heb ik al veel vaker in mijn columns geschreven.

“Papier is een van de grootste vijanden van ons milieu.”

Papier is, zoals velen niet weten, een van de grootste vijanden van ons milieu. Niet alleen is de productie ervan enorm water-consumerend en vervuilend, terwijl we al zo’n tekort aan zuiver water hebben, maar ook worden er enorme hoeveelheden bomen slachtoffer van de nog steeds groeiende vraag en productie van papier. Daar moeten we dus iets aan doen. Papier is de derde vervuiler in omvang uitgedrukt.

Nu bestaat er alweer tamelijk lang een goed alternatief voor papier, waar merkwaardig genoeg nauwelijks weet van is in de markt. Wel heeft iedereen weleens gehoord van olifanten-poep-papier, of groente-afval-papier, maar dat zijn kleine en niet erg schaalbare alternatieven.

Steengoed!

Verreweg het grootste en meest stoere alternatief is papier gemaakt van steen! Jawel, terug naar het stenen tijdperk, steengoed.

“Beter alternatief dan olifanten-poep-papier, of groente-afval-papier.”

Steen papier, stone paper, gebruikt in de productie van papier geen water, heeft geen bomen nodig, maar steen-afval uit mijnbouw en mengt dat met bio plastic. Dat maakt het product volledig recyclebaar. Het bedrijf On the Rocks BV, zie www.paperontherocks.com, maakt de meest prachtige notebooks van stone paper. Voor maar weinig geld.

Als je dus nu de Sinterklaas- of Kerstperiode naar jezelf of je medewerkers eens een echt statement wilt maken, dan ga je dat massaal geven.

En van mij krijg je bij gebruik van de code LEEN zomaar 15% korting!! Waarom? Omdat je dan durft te doen.

Financiering zonder businessplan of papierwinkel?
Wil je investeren of juist tekorten oplossen? Bereken online binnen 15 minuten wat je financieringsopties zijn en tegen welke voorwaarden. Simpel, snel en zonder gedoe.
Bereken autoverzekering besparing
Altijd met een gerust gevoel de weg op, met de uitgebreide autoverzekering van Allianz voor personenauto’s en bestelwagens. En met de onlangs verlaagde tarieven kan je nu tot €500 per jaar besparen.
Lees ook…
De oorlog in Oekraïne is 1800 km van ons vandaan, maar voelt toch dichtbij. Elke dag schrikken we weer van de heftige beelden van steden die volledig…