Categorieën

Snel een kopietje maken, maar geen kopieerapparaat of scanner bij de hand? Met de app Genius Scan heeft u alleen uw smartphone nodig.

Genius Scan

Waarvan heeft de gemiddelde ondernemer van nu geen kopietje nodig? Bonnetjes, legitimatiebewijzen, zomaar een pagina uit een boek, een foto, een post-it die niet vergeten mag worden, noem het maar op. Maar een kopieerapparaat staat meestal alleen op kantoor en de thuisscanner vertoont vaak kuren of heeft weer eens niet voldoende inkt in de patronen omdat zoonlief de uitnodiging voor zijn verjaardagspartijtje zo nodig in alle kleuren van de regenboog en in honderdvoud moest printen. En dan hebben we het nog niet eens over de ondernemer die de hele dag onderweg is. Dan biedt Genius Scan uitkomst.

U maakt een foto met uw telefoon: van de brief die u moet bewaren, het bonnetje van de koffie onderweg of het krantenartikel. Genius Scan zet de foto direct om in het handige pdf-formaat en mailt het document desgewenst direct naar uw mailbox, GoogleDocs, Dropbox of Evernote. Ofwel, dat raakt u nooit meer kwijt.

De afbeeldingen zijn in hoge resolutie dus voor alle doeleinden bruikbaar. De dure versie va de app biedt zelfs de mogelijkheid om gedeelten uit foto’s om te schalen naar het platte 2D-formaat. Das vooral handig voor vormgevers en architecten. Wij kunnen niet meer zonder.

Afzender: The Grizzly Labs
Beschikbaar voor: Apple, Android, Windows
Kosten: gratis (light); €2,39 (full)
Oordeel De Zaak: *****

Naar het overzicht van alle apps voor ondernemers »

Lees ook…
‘Joehoe, we zijn compagnons!’ staat bij een vrolijke foto op LinkedIn van Floor Meeder (28) en Lise-Lotte Verhoef (28) bij de Kamer van Koophandel….
De aanval van Rusland op Oekraïne is een aanval waarbij veel slachtoffers vallen. De Zaak veroordeelt de aanval dan ook uitdrukkelijk en zal de…
Heel de wereld kijkt geschokt naar wat zich afspeelt in Oekraïne. Massaal spreken wij onze steun uit voor Oekraïne en zoeken we naar mogelijkheden om…