App voor ondernemers: Genius Scan
Snel een kopietje maken, maar geen kopieerapparaat of scanner bij de hand? Met de app Genius Scan heeft u alleen uw smartphone nodig.

Genius Scan

Waarvan heeft de gemiddelde ondernemer van nu geen kopietje nodig? Bonnetjes, legitimatiebewijzen, zomaar een pagina uit een boek, een foto, een post-it die niet vergeten mag worden, noem het maar op. Maar een kopieerapparaat staat meestal alleen op kantoor en de thuisscanner vertoont vaak kuren of heeft weer eens niet voldoende inkt in de patronen omdat zoonlief de uitnodiging voor zijn verjaardagspartijtje zo nodig in alle kleuren van de regenboog en in honderdvoud moest printen. En dan hebben we het nog niet eens over de ondernemer die de hele dag onderweg is. Dan biedt Genius Scan uitkomst.

U maakt een foto met uw telefoon: van de brief die u moet bewaren, het bonnetje van de koffie onderweg of het krantenartikel. Genius Scan zet de foto direct om in het handige pdf-formaat en mailt het document desgewenst direct naar uw mailbox, GoogleDocs, Dropbox of Evernote. Ofwel, dat raakt u nooit meer kwijt.

De afbeeldingen zijn in hoge resolutie dus voor alle doeleinden bruikbaar. De dure versie va de app biedt zelfs de mogelijkheid om gedeelten uit foto’s om te schalen naar het platte 2D-formaat. Das vooral handig voor vormgevers en architecten. Wij kunnen niet meer zonder.

Afzender: The Grizzly Labs
Beschikbaar voor: Apple, Android, Windows
Kosten: gratis (light); €2,39 (full)
Oordeel De Zaak: *****

Naar het overzicht van alle apps voor ondernemers »

De Zaak Magazine is terug
Ter ere van ons 30 jarig jubileum brengen we het vertrouwde De Zaak Magazine weer tot leven, mits 2000 ondernemers zich aanmelden. Doe jij ook mee?
Zakelijke autoverzekering
Uitgebreide dekking, een uitstekende service en extra exclusieve collectieve korting via De Zaak. Benieuwd hoeveel jij kan besparen?
Lees ook…
Ze zijn verschillende types, maar Roel Schatorjé en Paul Sintnicolaas zien dezelfde stip op de horizon voor hun uitwisbare notitieboekjes van…
Bagger bracht Wies van Lieshout en Paul Vermeer met elkaar in contact. De één een starter op missie naar een circulaire economie, de ander gepokt en…
Vier jaar sleutelden de oprichters aan Loqed, een slot dat je met je smartphone bedient en in 2020 op de markt kwam. Pierre van den Oord en Jeroen van…