De Zaak ondernemer
André Bos zit regelmatig met zijn hoofd in de wolken. De amateur piloot werkt met zijn bedrijf, Bos Adviesgroep, namelijk volledig vanuit de cloud. Daardoor is zijn onderneming niet afhankelijk van tijd en plaats. Toch is een inspirerende werklocatie heel belangrijk voor hem.

Naam: André Bos
Bedrijf: Bos Adviesgroep
Opgericht in: 1989
Vestigingen: Oosterhout en Breda
Aantal medewerkers: 27
Ondernemersdroom: Een vooruitstrevend bedrijf creëren met tevreden relaties en werknemers.

Het bedrijf
“Wij adviseren kleine tot middelgrote bedrijven over fiscale, administratieve en juridische zaken”, vertelt Bos. “Onze bedrijfsjuristen, fiscaal economen, belastingadviseurs en accountants zijn vooral gespecialiseerd in advisering. We leggen minder de nadruk op het traditionele accountantswerk. Met Bos Aviation Services hebben we een aparte tak binnen het bedrijf voor ondersteuning van de kleine luchtvaart en luchtvaart gerelateerde bedrijven. We hebben sinds kort een tweede vestiging op Breda International Airport. Een aantrekkelijke locatie waar ik trots op ben.”

De droom
“Als ondernemer wil ik tevreden relaties en tevreden werknemers”, ambieert Bos. “Het verhogen van het werkplezier staat altijd hoog op de agenda. Ik wil dat mijn medewerkers trots zijn om hier te werken en ook onze relaties moeten trots zijn dat ze met ons samenwerken. Wat dat betreft zijn we op de juiste weg. De sfeer op de werkvloer is goed. We zijn op het gebied van ict een trendsetter in onze markt en onze relaties waarderen onze manier van werken”, weet Bos. “Via beoordelings- en functioneringsgesprekken houd ik in de gaten of ook mijn personeel tevreden is. We hebben twee mooie werklocaties. Dat is heel belangrijk, zowel voor je medewerkers als je relaties. Driekwart van mijn tijd ben ik bezig met de interne organisatie. Dat is nodig om te blijven innoveren en ontwikkelen. Als je alleen maar je energie steekt in de dagelijkse activiteiten, kom je niet toe aan het uitbouwen van je bedrijf.”

Lees meer in tijdschrift De Zaak
In het volledige artikel deelt Andre Bos zijn uitdagingen en ervaring met slim en flexibel werken. Ook heeft hij nog een paar tips voor jou als collega-ondernemer. Wil je het volledige artikel lezen? Op 11 september 2015 verschijnt het nieuwe tijdschrift De Zaak. Wil je een gratis proefexemplaar ontvangen? Maak een account aan via MijnZaak en vraag een proefexemplaar aan.

Vraag een gratis proefexemplaar aan!

Gratis e-magazine: Elektrische mobiliteit
Waarom is elektrificering van je wagenpark belangrijk? Waar begin je mee als je je medewerkers (en klanten) hierin wilt faciliteren? En wat zijn de ervaringen van elektrische rijders tot nu toe?
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Proefrit: Mercedes EQB
De EQB is de ultieme ruime elektrische SUV voor het gezin. Elektrisch, ruim en dynamisch. Nieuwsgierig geworden? Ervaar de EQB nu zelf en reserveer jouw proefrit.