Categorieën

Word jij gelukkig van een broodje bal tussen de middag of heb je liever een sandwich carpaccio? De Zaak test voor jou waar je de lekkerste ondernemershap kunt vinden als je onderweg bent. Dit keer zochten we langs de A4 naar de lekkerste tosti ham-kaas.

Resto A4

Rijksweg A4 1C, Hoofddorp

Prijs: € 3,15

Presentatie: Ziet er wat droog uit en er wordt geen ketchup of curry bij geserveerd. Wel een plakje tomaat en komkommer.

Smaak: Vrij droog, want karig belegd. Er is simpel witbrood gebruikt en de kaas en ham hebben niet bijzonder veel smaak. Kortom, niets speciaals.

Sfeer: Een echt truckersrestaurant. De inrichting is oubollig, de special is een broodje kippenlever. Het uitzicht is wel bijzonder, want het restaurant zit boven de snelweg.

WiFi: Ja

Eindoordeel: 6- Een doodnormale tosti met uitzicht op de A4

Massada

Händelplein 1, Nieuw-Vennep

Prijs: € 4,25

Presentatie: De tosti ham-kaas is hier een panini ham-kaas: in plaats van twee boterhammen is een pistoletje onder de grill gelegd. Ziet er netjes en verzorgd uit, geserveerd met een frisse salade.

Smaak: De panini is goed belegd, met verse ham en smaakvolle kaas. Geserveerd met een lekkere saus die het midden houdt tussen een barbecuesaus en curry. Het brood is knapperig en vers.

Sfeer: Massada zit bij een winkelcentrum en die sfeer ademt het ook. De inrichting is rommelig en kil. Geen plek waar je lang blijft zitten.

WiFi: Ja

Eindoordeel: 7,5 Een lekkere luxe tosti op een niet zo sfeervolle plek

Hogenboom

Sotaweg 150, Roelofarendsveen

Prijs: € 2

Presentatie: Goudbruin, rijkelijk belegd en met ketchup. De tosti die je voor je ziet als je aan een lekkere tosti denkt.

Smaak: Voor het brood het tosti-ijzer inging, is het ingesmeerd met boter en dat proef je. Er is goede kaas en ham gebruikt. Smaakt zoals een tosti hoort te smaken.

Sfeer: Bruin café waar voldoende licht binnenkomt om overdag ook gezellig te zijn. De bediening is vriendelijk. Je voelt je welkom.

WiFi: Ja

Eindoordeel: 9 Een tosti zoals een tosti hoort te zijn voor een zeer scherpe prijs

De Kromme Does

Vissersweg 1, Hoogmade

Prijs: € 3,95

Presentatie: Opvallend kleine tosti, geserveerd met een bakje ketchup. Als lunch heb je hier niet genoeg aan, dit is eerder een tussendoortje. Voor 3,95 hadden we iets meer verwacht.

Smaak: Niet alleen klein, ook nog eens karig belegd. Het brood is droog, maar de ketchup maakt dat deels goed.

Sfeer: Terras aan het water. Bij goed weer een geweldige plek om te lunchen. De inrichting is smaakvol, fris en verzorgd.

WiFi: Ja

Eindoordeel: 6,5 Geweldige locatie, waar je beter iets anders kunt bestellen dan een tosti

BP Oude Haagseweg

Oude Haagseweg 18, Amsterdam

Prijs: € 3,49

Presentatie: De tosti heet hier panini classico. Samen met andere warme broodjes ligt hij in een warmhoudvitrine in een kartonnen bakje. Op het eerste gezicht niet erg aantrekkelijk. Een bleek broodje.

Smaak: Het brood is klef, de ham taai en droog. Er zit een tomatensausje op dat erg zoet is, de kaas is juist weer erg zout.

Sfeer: Een kleine benzinepomp die vrij vol staat. Geen plek om even rustig te eten.

WiFi: Ja

Eindoordeel: 3 Wij hebben ‘m niet opgegeten

Lees ook…
Als startende ondernemer neem je anno 2022 duurzaamheid natuurlijk meteen mee in je propositie en bedrijfsvoering. Maar ja, hoe dan? En wat kan? Wouter…
Bij een prijsvraag voor een tiny house kreeg hun ontwerp zulke positieve reacties, dat de vier bedenkers ermee verder wilden. Als samenwerkingsvorm…
Er zit een generatie tussen, toch vonden deze mannen elkaar en zowaar in circulaire keukens. Zeventigplusser Cees van Nispen had het idee, de…