Bestel het boek 'Verleid de Klant. Onweerstaanbaar zakendoen.' Wilt u ook inspiratie opdoen om uw klanten te verleiden, meer uit verkoopgesprekken te halen en uw klantcommunicatie te verbeteren? Bestel dan het boek 'Verleid de klant. Onweerstaanbaar zakendoen' van Daniëlle de Jonge en Rob Snoeijen bij bol.com » Uitgever: Van Duuren Management

Een stortvloed aan e-mails kwam binnen bij De Zaak naar aanleiding van de weggeefactie in onze nieuwsbrief voor het boek ‘Verleid de klant. Onweerstaanbaar zakendoen’. Wij selecteerden deze 5 gelukkige winnaars, die opvielen met een leuke of bijzondere reactie. Namens de redactie: allemaal gefeliciteerd!

1. Ingrid van Veen uit Boxtel. Bedrijf: Strategic Property Management

“Dit boek zou mij zeer goed van pas komen bij mijn nieuwe uitdaging: het doorstarten van een BV in ruste. Hier ga ik binnenkort mijn tanden in zetten. Als vrouw in een mannenwereld, de technische branche, kan ik alle hulp die voorhanden is goed gebruiken!”

2. Willem Schulpen uit Alblasserdam. Bedrijf: Ritmeester BV

“Een suggestieve vraag: wij maken toch wel een grote kans om een exemplaar te winnen? Dank voor jullie leuke site.”

3. Ineke Slob uit Arnhem. Bedrijf: PROAS

“Allereerst mijn complimenten voor het duidelijk geschreven artikel bij de weggeefactie. Fijn dat jullie steeds zulke nuttige en waardevolle informatie delen! In de toekomst hoop ik nog veel tips en adviezen van jullie te mogen ontvangen.”

4. Peter Kortz uit Den Bosch. Bedrijf: PenTeksT

“U wilt toch dat ik succesvol ben? Ik kijk uit naar het boek.”

5. Marco Eijkenboom uit Apeldoorn: Bedrijf: DSA-AVL

“Een extra boost en meer geslaagde verkoopgesprekken kan ik goed gebruiken.”

Lees ook:

De 5 meest verleidelijke vragen voor verkoopgesprekken »
Gebruik de juiste woorden in uw reclameboodschappen »

Tip: Werknemers door laten werken na hun pensioen
Met deze krappe arbeidsmarkt wil je jouw ervaren werknemer misschien door laten werken na zijn pensioen. Dan kan via de de populaire Doorwerkregeling. Dit en meer op Ideale later.
Financiering zonder businessplan of papierwinkel?
Wil je investeren of juist tekorten oplossen? Bereken online binnen 15 minuten wat je financieringsopties zijn en tegen welke voorwaarden. Simpel, snel en zonder gedoe.
Lees ook…
Er zit een generatie tussen, toch vonden deze mannen elkaar en zowaar in circulaire keukens. Zeventigplusser Cees van Nispen had het idee, de…
‘Joehoe, we zijn compagnons!’ staat bij een vrolijke foto op LinkedIn van Floor Meeder (28) en Lise-Lotte Verhoef (28) bij de Kamer van Koophandel….
Tonio de Beer is oprichter en eigenaar van Iron Man Wasserij & Stomerij in Bussum. Zijn team bestaat uit 8 medewerkers, onder wie een jonge vrouw met…