Marcel Broersma, directeur van Peak Value, is al jaren ondernemer. 'En dat was niet altijd makkelijk. Ik leerde juist het meeste van mijn fouten.' Met zijn bedrijf helpt hij andere ondernemers hun groeiambities waar te maken.

Ondernemen is topsport, dat is de stelling waarop onderstaand gesprek gebaseerd is. Wat heeft het met elkaar te maken? En hoe helpt Peak Value ondernemers met groeien? Marcel initieerde daarnaast het boek Ondernemen is Topsport, een boek met 36 inspirerende verhalen van en over ondernemers. 

Marcel Broersma schuift aan bij presentator Willem Overbosch en vertelt onder andere over het boek, zijn inspiratie en groeien als ondernemer. 

Bekijk het volledige interview met Marcel in de video: 

 

Je kunt het boek hier bestellen. 

Ontvang kortingscode gratis tankpas
Weg met alle reisbonnetjes en ingewikkelde btw-terugvorderingen. Met een zakelijke tankpas ontvang je één overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten. Probeer gratis uit!
Lees hier ons Privacy statement
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.