Voor de vierde editie van ons tijdschrift De Zaak interviewden wij Tim en Tom Coronel. Zij zijn niet alleen actief in de racerij, maar ook als ondernemer. Lees hier wat zij zeggen over zichzelf en elkaar.

TIM CORONEL
“Tom is dom en Tim is slim. Dat zeiden we vroeger altijd bij ons thuis. Maar Tom is helemaal niet dom. Het was een ideetje van hém om een kartbaan te beginnen.”

TOM CORONEL
“Tim noemt zich ‘De snelste man van Nederland’. Dat maakt mij dan uiteraard de snelste man van het universum. We maken overal een wedstrijdje van, zelfs van wie er het eerst buiten staat.”

KORTE BIOGRAFIE
1972: Geboren als Tim Alfa Coronel en Tom Romeo Coronel in Naarden
1995: Opening kartbaan in Huizen
1997: Aankoop Wet ’n Wild Waterskibaan Alphen aan den Rijn
1999: Opening in- en outdoorsportcentrum De Uithof Den Haag
2004: Start plasma-discounter.nl, wasmachine.nl, sneeuwkettingen.com, barbecueshop.nl, koffiediscounter.nl
2006: Oprichting Coronel Racing Team
2007: Opening Coronel Sports in Huizen
2010: Verkoop aandelen aan Wehkamp.nl

Meer:

Mag ik na een jaarcontract een halfjaarcontract aanbieden? »

Laat Office uw documenten controleren »

10 manieren om uw werknemers te motiveren »

Tips voor een goede zakelijke brief »

Checklist voor het schriijven van een bezwaarschrift »

De Zaak Magazine is terug
Ter ere van ons 30 jarig jubileum brengen we het vertrouwde De Zaak Magazine weer tot leven, mits 2000 ondernemers zich aanmelden. Doe jij ook mee?
Starten met crypto’s?
Wil je ook starten met het kopen, verkopen en bewaren van cryptovaluta? Maak nu gratis een account aan bij het grootste handelsplatform van Nederland: Bitvavo, en handel de eerste €1000 zónder transactiekosten. Al meer dan 1 miljoen tevreden gebruikers.
Lees ook…
De aanval van Rusland op Oekraïne is een aanval waarbij veel slachtoffers vallen. De Zaak veroordeelt de aanval dan ook uitdrukkelijk en zal de…
Vanuit verschillende richtingen vonden deze drie elkaar in Soilmates, hun gezamenlijke onderneming. Dave le Roux, Sander Breedveld en Jasmijn Rijcken…
Als pizzabezorger maakte Hajo Bertrand kennis met de bezorg- en afhaalbusiness. Na diverse avonturen als franchisenemer begon hij zijn eigen sushi…