Getest door De Zaak: ROLLOR Suitroller
Suit carrier. Kreukvrij op je bestemming aankomen? Rol, ja rol, je pak, jurk of stropdas in deze slimme Suit- of Tieroller en eenmaal gearriveerd rol je de boel weer uit en trek je het aan alsof ze net nog uit de stomerij komen. Arthur Menko, mede-oprichter van BrownCow (‘betaalbaar topadvies voor ondernemers door pensionado's') is fan.
Eerste ervaring? “De Suitroller ging mee naar een huwelijk in Frankrijk. Het voelt heel raar om een pak op te rollen. Ik was zo benieuwd, je kunt je niet voorstellen dat het er netjes uitkomt. Ik was positief verbaasd.”
Pakzak of Suitroller?
“Die laatste. Als het pak eenmaal ingerold is, heb je er geen omkijken meer naar. Met een pakzak moet je toch continu opletten waar je hem neerlegt om er geen vervelende vouwen in te krijgen. En de suitroller mocht mee als handbagage.’
 
Om uit te lenen? “Ja! En een goed cadeau voor pakkenmannen.”
 
Gebruikerstip: “Bekijk eerst het demonstratiefilmpje en oefen één of twee keer.”
 
ROLLOR Suitroller (bedacht tijdens het eten van sushi!), € 179,- , Tieroller € 59,-. zie
rollor.com
 
Gratis e-magazine: Elektrische mobiliteit
Waarom is elektrificering van je wagenpark belangrijk? Waar begin je mee als je je medewerkers (en klanten) hierin wilt faciliteren? En wat zijn de ervaringen van elektrische rijders tot nu toe?
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.