Ondernemer Ranco Marcus van Epirion Knowledge Solutions is ruim twee jaar lid van De Zaak. Als startende ondernemer, op zoek naar informatiebronnen, kwam hij in aanraking met het ondernemerstijdschrift. De toegevoegde waarde van het lidmaatschap ziet Marcus nu vooral in De Zaak Advies.

“Ik werd lid van De Zaak vanwege het magazine”, zegt it-ondernemer Ranco Marcus. “Ik zocht inspiratie en een snelle manier om kennis op te doen, en las het tijdschrift om op de hoogte te blijven van de grote lijnen van het ondernemerschap.” Na twee jaar leest hij het tijdschrift wat minder vaak, geeft hij toe. “Maar dat ligt meer aan tijdgebrek dan aan de inhoud van het magazine. Ik kom er gewoon niet meer aan toe.”

Marcus ontdekte na een tijdje de waarde van De Zaak Advies. “Ik wist wel dat een lidmaatschap van De Zaak meer inhoudt dan alleen het tijdschrift, maar ik heb er in het begin weinig gebruik van gemaakt. Ik heb de website wel eens bezocht en er staat een rijtje themapockets op de plank, maar zo’n driekwart jaar geleden heb ik voor het eerst gebeld met De Zaak Advies. Ik had een vraag over rechtsvormen, eigenlijk zelfs voor iemand anders. Desondanks werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan door de adviseur.”

Verstand van zaken
“Wat mij erg aanspreekt is dat je niet een student aan de lijn krijgt, die standaardantwoorden geeft op standaardvragen, maar echt iemand die verstand van zaken heeft. De adviseurs zijn mensen die zelf op juridisch of fiscaal gebied werkzaam zijn, bijvoorbeeld. Je merkt dat ze weten waar ze over praten.”

“Laatst heb ik weer met een adviseur gebeld. Ik ben iemand die zelf al veel uitzoekt, ik bel niet met ‘basisvragen’ – ik ga eerst zelf op zoek naar de juiste informatie. Maar het is wel prettig om deze vervolgens te toetsen bij De Zaak Advies. Om even aan iemand met kennis van zaken te vragen: ‘Klopt dit, zit ik goed?'”

Leden van de De Zaak kunnen met al hun vragen bij onze adviseurs terecht. Onbeperkt.

Stuur een mail naar: [email protected]!

 

Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.