Ondernemer Ranco Marcus van Epirion Knowledge Solutions is ruim twee jaar lid van De Zaak. Als startende ondernemer, op zoek naar informatiebronnen, kwam hij in aanraking met het ondernemerstijdschrift. De toegevoegde waarde van het lidmaatschap ziet Marcus nu vooral in De Zaak Advies.

“Ik werd lid van De Zaak vanwege het magazine”, zegt it-ondernemer Ranco Marcus. “Ik zocht inspiratie en een snelle manier om kennis op te doen, en las het tijdschrift om op de hoogte te blijven van de grote lijnen van het ondernemerschap.” Na twee jaar leest hij het tijdschrift wat minder vaak, geeft hij toe. “Maar dat ligt meer aan tijdgebrek dan aan de inhoud van het magazine. Ik kom er gewoon niet meer aan toe.”

Marcus ontdekte na een tijdje de waarde van De Zaak Advies. “Ik wist wel dat een lidmaatschap van De Zaak meer inhoudt dan alleen het tijdschrift, maar ik heb er in het begin weinig gebruik van gemaakt. Ik heb de website wel eens bezocht en er staat een rijtje themapockets op de plank, maar zo’n driekwart jaar geleden heb ik voor het eerst gebeld met De Zaak Advies. Ik had een vraag over rechtsvormen, eigenlijk zelfs voor iemand anders. Desondanks werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan door de adviseur.”

Verstand van zaken

“Wat mij erg aanspreekt is dat je niet een student aan de lijn krijgt, die standaardantwoorden geeft op standaardvragen, maar echt iemand die verstand van zaken heeft. De adviseurs zijn mensen die zelf op juridisch of fiscaal gebied werkzaam zijn, bijvoorbeeld. Je merkt dat ze weten waar ze over praten.”

“Laatst heb ik weer met een adviseur gebeld. Ik ben iemand die zelf al veel uitzoekt, ik bel niet met ‘basisvragen’ – ik ga eerst zelf op zoek naar de juiste informatie. Maar het is wel prettig om deze vervolgens te toetsen bij De Zaak Advies. Om even aan iemand met kennis van zaken te vragen: ‘Klopt dit, zit ik goed?'”

Leden van de De Zaak kunnen met al hun vragen bij onze adviseurs terecht. Onbeperkt.

Stuur een mail naar: [email protected]!

.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Lees ook…
Bagger bracht Wies van Lieshout en Paul Vermeer met elkaar in contact. De één een starter op missie naar een circulaire economie, de ander gepokt en…
Heel de wereld kijkt geschokt naar wat zich afspeelt in Oekraïne. Massaal spreken wij onze steun uit voor Oekraïne en zoeken we naar mogelijkheden om…
Vier jaar sleutelden de oprichters aan Loqed, een slot dat je met je smartphone bedient en in 2020 op de markt kwam. Pierre van den Oord en Jeroen van…