Categorieën

Ondernemer Ranco Marcus van Epirion Knowledge Solutions is ruim twee jaar lid van De Zaak. Als startende ondernemer, op zoek naar informatiebronnen, kwam hij in aanraking met het ondernemerstijdschrift. De toegevoegde waarde van het lidmaatschap ziet Marcus nu vooral in De Zaak Advies.

“Ik werd lid van De Zaak vanwege het magazine”, zegt it-ondernemer Ranco Marcus. “Ik zocht inspiratie en een snelle manier om kennis op te doen, en las het tijdschrift om op de hoogte te blijven van de grote lijnen van het ondernemerschap.” Na twee jaar leest hij het tijdschrift wat minder vaak, geeft hij toe. “Maar dat ligt meer aan tijdgebrek dan aan de inhoud van het magazine. Ik kom er gewoon niet meer aan toe.”

Marcus ontdekte na een tijdje de waarde van De Zaak Advies. “Ik wist wel dat een lidmaatschap van De Zaak meer inhoudt dan alleen het tijdschrift, maar ik heb er in het begin weinig gebruik van gemaakt. Ik heb de website wel eens bezocht en er staat een rijtje themapockets op de plank, maar zo’n driekwart jaar geleden heb ik voor het eerst gebeld met De Zaak Advies. Ik had een vraag over rechtsvormen, eigenlijk zelfs voor iemand anders. Desondanks werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan door de adviseur.”

Verstand van zaken

“Wat mij erg aanspreekt is dat je niet een student aan de lijn krijgt, die standaardantwoorden geeft op standaardvragen, maar echt iemand die verstand van zaken heeft. De adviseurs zijn mensen die zelf op juridisch of fiscaal gebied werkzaam zijn, bijvoorbeeld. Je merkt dat ze weten waar ze over praten.”

“Laatst heb ik weer met een adviseur gebeld. Ik ben iemand die zelf al veel uitzoekt, ik bel niet met ‘basisvragen’ – ik ga eerst zelf op zoek naar de juiste informatie. Maar het is wel prettig om deze vervolgens te toetsen bij De Zaak Advies. Om even aan iemand met kennis van zaken te vragen: ‘Klopt dit, zit ik goed?'”

Leden van de De Zaak kunnen met al hun vragen bij onze adviseurs terecht. Onbeperkt.

Stuur een mail naar: [email protected]!

Lees ook…
Ze zijn verschillende types, maar Roel Schatorjé en Paul Sintnicolaas zien dezelfde stip op de horizon voor hun uitwisbare notitieboekjes van…
Ze waren niet bevriend, hadden nooit met elkaar gewerkt en hadden beiden een prima baan in loondienst. Toch waagden Doreen Borneman (39) uit Zwolle en…
De aanval van Rusland op Oekraïne is een aanval waarbij veel slachtoffers vallen. De Zaak veroordeelt de aanval dan ook uitdrukkelijk en zal de…

top 11 Must Read Belastingtips 2023

Belangrijkste Belastingwijzigingen + Adviezen 2023 om zeker te zijn van maximaal belastingvoordeel.